Arkadaşlar uzun zamandan sonra merhaba..
İstanbul Anadolu Yakası Kartal ' da bulunan ofisimize bizimle çalışcak takım arkadaşları arıyoruz. Öncelikle belirtmek istiyorum ki, bu ilan yetiştirilmek üzere eleman için açılmamıştır.
ASP Yazılım Uzmanı
ASP Yazılım diline hakim,
Tek başına proje ortaya çıkartabilecek,
ASP ile yazılmış, Web sitesini yönetebilecek, geliştirebilecek,
Tam zamanlı 4 çalışma arkadaşı arıyoruz.
Maaş ; 1.500 TL ila 4.000 TL arasındadır.
Grafiker Web Tasarımcısı
Grafik konusunda tecrübeli, banner yapabilecek,
PSD ile web tasarımı hazırlayıp bunu CSS şekline getirecek
Tam zamanlı 1 çalışma arkadaşı arıyoruz.
PHP Yazılımcı
ASP ile yazılmış bir sistemi PHP ' ye çevirecek,
Bu sistemi stabil olarak çalıştırabilecek,
Altında kadro kurabilecek,
JSON ve Web socket konularında mutlaka tecrübeli
Flash Uzmanı
Flash ile web oyunlar yapabilecek,
Flash 3D modelleme yapabilecek ( at yarışı, köpek yarışı gibi virtual )
Özel şartlar;
Çalışma öncesinde gizlilik anlaşması imzalanacaktır. 1 yılı deneme olmak üzere, minumum 5 yada 10 yıla kadar sözleşme imzalayabiliriz. İstemezseniz hiç imzalamazsınız.
Forumda eski olan arkadaşlar beni tanırlar. Eski de olsa, 2.000 metrekare içerisinde kartal Atalar ' da müsatakil bir ev içerisinde çalışma ortamı sunacağız. Mangal ve teras içerisindeki yemekleri söylemiyorum kışa giriyoruz.Talebe göre, Kıbrıs, Malta ve Almanya ofislerimizde de görev alabilirsiniz. Ama asıl talebimiz istanbul kartal ofisidir. Örneğin yaz aylarında kıbrısta tati + çalışma şeklinde sunabiliriz. Kıbrısta ki ofisimiz rahat ve havuzlu bir biçimdedir. Maaşlar semboliktir, performansınıza göre arttırılabilir.
Önemli ricam, ilgilenen arkadaşlar CV lerini, referanslarını, ikametgah ilçelerini, cep telefon numaralarını göndermeleridir. Olumsuzda olsa herkese tek tek dönüş yapacağız.
Eğer ki, iş ilanı için üstün özelliğim var diyor iseniz, gerçekten de başarılıyım diyor iseniz, size ofise yakın bir evde temin edebilirim.
İstanbul Anadolu Yakası Kartal ' da bulunan ofisimize bizimle çalışcak takım arkadaşları arıyoruz. Öncelikle belirtmek istiyorum ki, bu ilan yetiştirilmek üzere eleman için açılmamıştır.
ASP Yazılım Uzmanı
ASP Yazılım diline hakim,
Tek başına proje ortaya çıkartabilecek,
ASP ile yazılmış, Web sitesini yönetebilecek, geliştirebilecek,
Tam zamanlı 4 çalışma arkadaşı arıyoruz.
Maaş ; 1.500 TL ila 4.000 TL arasındadır.
Grafiker Web Tasarımcısı
Grafik konusunda tecrübeli, banner yapabilecek,
PSD ile web tasarımı hazırlayıp bunu CSS şekline getirecek
PHP Yazılımcı
ASP ile yazılmış bir sistemi PHP ' ye çevirecek,
Bu sistemi stabil olarak çalıştırabilecek,
Altında kadro kurabilecek,
JSON ve Web socket konularında mutlaka tecrübeli
Flash Uzmanı
Flash ile web oyunlar yapabilecek,
Flash 3D modelleme yapabilecek ( at yarışı, köpek yarışı gibi virtual )
Özel şartlar;
Çalışma öncesinde gizlilik anlaşması imzalanacaktır. 1 yılı deneme olmak üzere, minumum 5 yada 10 yıla kadar sözleşme imzalayabiliriz. İstemezseniz hiç imzalamazsınız.
Forumda eski olan arkadaşlar beni tanırlar. Eski de olsa, 2.000 metrekare içerisinde kartal Atalar ' da müsatakil bir ev içerisinde çalışma ortamı sunacağız. Mangal ve teras içerisindeki yemekleri söylemiyorum kışa giriyoruz.Talebe göre, Kıbrıs, Malta ve Almanya ofislerimizde de görev alabilirsiniz. Ama asıl talebimiz istanbul kartal ofisidir. Örneğin yaz aylarında kıbrısta tati + çalışma şeklinde sunabiliriz. Kıbrısta ki ofisimiz rahat ve havuzlu bir biçimdedir. Maaşlar semboliktir, performansınıza göre arttırılabilir.
Önemli ricam, ilgilenen arkadaşlar CV lerini, referanslarını, ikametgah ilçelerini, cep telefon numaralarını göndermeleridir. Olumsuzda olsa herkese tek tek dönüş yapacağız.
Eğer ki, iş ilanı için üstün özelliğim var diyor iseniz, gerçekten de başarılıyım diyor iseniz, size ofise yakın bir evde temin edebilirim.