İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fulltime Tasarımcı Aranıyor: Freelance değildir detayları okuyunuz

nefret028

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle selamlar değerli arkadaşlar;
Ön bilgi:
Freelance olarak kendi portföyünü oluşturmuş ve portföyümüzün genişlemesinden ötürü artık kurumsallaşma sürecine girerek bir isim altında tasarım, seo ve adwords danışmanlık hizmetlerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.Artan talep nedeniyle bize kurumsallaşma sürecide yardımcı olacak, gelen işlerde yükümüzü paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.

Özellikler nelerdir?
asp ya da php de uzmanlaşmış
ajax, css, html, photoshop bilgisine sahip
Hazır sistemler hakkında bilgi sahibi (malum yaygın olarak wordpress, joomla gibi sistemler kullanılmakta ve bu doğrultuda tema tasarımı, eklenti hazıranması gibi siparişler gelmekte)
SEO bilgisine sahip
Adwords bilgisine sahip
yukaırda saydığım özelliklerden örneğin ben tasarım konusunda uzmanlaştım ya da seo konusunda uzmanım şeklinde belirterek başvuruda bulunabilirsiniz

*İş katiyen gel yap bakarız ya da şu projeyi tamamla bakarız tarzında değildir.Tam zamanlı bir iştir(elbette iş yerinde bir oryantasyon süresinizde ılacaktır her işte olduğu gibi).
*Her tasarımcı gibi referanslarınız yanınızda local de ya da online olarak bulunmasına gayret edin.Seocular için kelimeleriniz cebinizde olsun :)

İşyeri İstanbul-Eyüp-Alibeyköydedir
sgk+yemek olanakları vardır

ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki özelliklerde bir cv yi [email protected] adresine gönderebilirler.

CV de olmassa olmazlar:
1.Ad Soyad ve adres bilgileriniz
2.Telefonunuzu size dönüş yapabilmemiz için eklemenizi rica ediyoruz
3.yaşınız
4.içinde bulunduğunuz projeler geçmişi
5.uzmanlık alanınız
6.kişisel notlarınız.

tüm iyinet ailesine iyi forumlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5