İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

futbol menejer

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
2005 i nerden bulduysam buldum. bi bakayım nasıl bişeymiş dedim. demez olaydım 2 haftadır başından kalkmıyorum.
Çok sardı. ama tam olarak oyunu çözemedim.

Antreman programı yabancı statüsü transfer vs konuları biraz karışık geldi bana tam da çözemedim.

Hemen oynıyalım isteriz ya. Bizde öyle yapıyorum oyunu anlamadan başarı istiyorum olmuyor.

Tam işler yi giderken mesela cimboma 6 tane atmış. şampiyon olmuş türkiye kupasını almışken sakatlıklar başlıyor 10 futbolcu sakat.

Anlayan birileri varsa bana bi yardım etsin.
[email protected]

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de boş zamanlarda kafa dağıtmak için bi manager'lik oyunu arıyorum.
total club manager'dı sanırım.golleri falan görüntülü gösteriyor.o tür kaliteli bir manager'lik bilen var mı acaba ?

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
4 snemi harcadım Championship Manager ve Football Manager başında.Size tavsiyem o oyunu oynamayı bırakın :) çok kötü alışkanlık yapıyor.rüyalarımda artık taktikler falan geliştiriyodum.Bu forumdan Gamend de vardır o oyunun eski hastalarından.

Slim_Boy total club manager den de uzak dur ondan uzak dur dememin sebebi çok karışık ve Championship Manager (CM 5 den öncekiler) ondan kat kat iyi bir oyundur.

Herneyse ben genede bazı tavsiylerde bulunayım oyun için;
Başarı istiyorsanız en başta illa şampiyonluk için oynamayın.Oyunun zevkini çıkarmak istiyorsanız genç oyunculara yönelin Yurtdışına gözlemci yollayın, Milli takımların 19 yaş altı kadrolarına bakın oralarda geleceğin dünya yıldızları daha çok gençken (15-16 yaşında) ve kötü takımlarda oynarken onları çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.Tabi gelecekte ne kadara satarsınız o size kalmış :) 27 yaş üstünden futbolcu falan almayın bence, paranıza yazık olur bi kaç sene sonra satamıyosunuz iyi fiyata.
Antrenman programı falan fazla karışık değildi benim bildiğim.orada hangi zamanda hangi antrenmanı yaptırmak istiyorsan yazar zaten oradan seçersiz.fazla antrenman yaptırma ara sıra boş bırak sonra sakatlanmalar fazla olabilir.
Yabancı transfer statüsü zaten gerçek olan olaydır.burada nasıl bir sorunun olduğunu bilmiyorum.
Bi sorun olursa elimden geldiğince yardım ederim.Ama söyleyeyim şimdiden oyun pc de yüklü değil neyin nerede olduğunu tam olarak bilmiyorum.
Kolay Gelsin...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
fenerbahçeden ilk senede kovuldum. sezon sonu göremedim. sonra hemen başka isimle fenee geri geldim.

aldığım yasin karaca tevez süper oynamaya başladı. gökdenizi de aldım. ve süper olduk.

klüp doktoru emekliye ayrılıyor. ama doktoru nerden bulacağım bulamadım.

Antreman yaptırıyoruz. Ama bi çok seçenek var. biz hangisini sürekli aktif edeceğiz.

Sezon öncesi yazıyor. Onu sürekli kullanabilirmiyiz. As oyuncu için antreman var. kaleci için. Bunların hepsi ayrımı yoksa hepsine aynı program mı uygulanıyor.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Antrenman için;
onlardan birini seçiyosun o sen değiştirene kadr hep o aynı kalır.oyunu yapanlar senin için 5 tane falan altarnatif antrenman yapmışlar.istediğini seçersin.ayrıca altyapıdan yetişen oyuncular oradan otomatik başka antranmanlara yerleştiriliyolar kendisi.ara sıra gir antrenmanlara biraz karıştır karıştıra karıştıra öğreneceksin.normal oynattığın oyuncular için as oyuncu seçimi kalsın şimdilik onla idare et.kendine bi kaç oyuncu belirle onları kendi yaptığın antrenmana koy.
doktor bulmak içinde mesela gir galatasaray a staff bölümünde doktorları da vardır.normal oyuncu transfer eder gibi onlarıda transfer edebiliyorsun.sadece belli bi tazminat verirsin klübe teklif yapmazsın adam kabul ederse gelir sana.tazminat da fazla birşey değildir.ayrıca yardımcı arama bölmü vardır menü de, oradanda istediğin özelliklere göre süzgeçten geçirip bi doktor bulbilirsin.oyun yüklü olmadığı için tam bilmiyorum yerini yardımcı ara yazan yerin.
iyi transferler yapmışsın şimdilik.gerçi çok bilinen oyuncular cmciler arasında :) bence devamlı milli takımların alt yapılarını araştır.Tevez ide 50 milyon dolardan ucuza kimseye satma. :)
o başka isimle gelme işini bende ilk öğrenmeye başladığım zamanlarda yapıyordum ama insanın canını sıkıyor ya kovuldunmu başka teknik direktörü olmayan takımlara başvur.Daha iyi bi takım seni alabilir.Gerçi yeni başladığın için bu zor olur :)
Mesela ben trabzonsporda 2010 yılında kovulmuştum, sırf 2. oldum diye.1 ay sonra teklif geldi başvurduğum Manchester Ünited dan. :)
İyi Eğlenceler...

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
disconnect' Alıntı:
fenerbahçeden ilk senede kovuldum. sezon sonu göremedim. sonra hemen başka isimle fenee geri geldim.

aldığım yasin karaca tevez süper oynamaya başladı. gökdenizi de aldım. ve süper olduk.

klüp doktoru emekliye ayrılıyor. ama doktoru nerden bulacağım bulamadım.

Antreman yaptırıyoruz. Ama bi çok seçenek var. biz hangisini sürekli aktif edeceğiz.

Sezon öncesi yazıyor. Onu sürekli kullanabilirmiyiz. As oyuncu için antreman var. kaleci için. Bunların hepsi ayrımı yoksa hepsine aynı program mı uygulanıyor.

dikkat ette şampiyonlar liginde 0 çekme :D

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SLiM_BoY' Alıntı:
total club manager'dı sanırım.golleri falan görüntülü gösteriyor.o tür kaliteli bir manager'lik bilen var mı acaba ?

evet arkadaşlar.var mı oyun öneriniz :)

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
crawler' Alıntı:
dikkat ette şampiyonlar liginde 0 çekme :D

:) gerçekten avrupaya gidince süper oynayan takıma birşeyler oluyor. Gruptan çıkınca işin bitiyor. Türkiyede gol rekoru kırıyorsun. 11 gol kocaeli 6 gol 6s ye. sene 2006 :)

nuri şahin lavuğunu alamıyorum. Gelmiyor türkiyeye. Bu adamalrı alabilmek için ne yapmak lazım. Bi yöntemi bilen varmı?

Para demeyin. Adama 39 milyon dolar teklif ediyorum ama genede gelmiyor.

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar,

FM 2006 nın büyük eksikleri ve hataları var. Şimdiden 2 yama çıktı bile. Yamalardan biri 12 biri 90 MB. Yani oyun bu haliyle gerçekçi değil.

Turksportal.net sitesine girin. forumlarını dolaşın. FM ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz. Turksportal.net, FM Türkiye resmi araştırma sitesidir ve en iyi arkadaşlarımdan birine ait.

D

discoface

Misafir
valla ben championship mahager 2001-2002 yi 5 senedir oynuyom. üniversite öğrenimim bu oyun yüzünden 6 yıla sürdü diyebilirim :)
oyunun yenilerini oynamayı hiç denemedim. çünkü bu bana yetti birde yenı oyunu çözmeyle ugrasamam. ama baktımki hergun 7 8 saatim bu oyunda geciyo. sonunda bıraktım. abi 4 5 sene de nerden baksan günde 3 4 saatten 5000-6000 saatim bu oyun basında gecmiş. yazık ya Allah'ın verdigi ömrü boş yere harcadık :)
şimdi de bu forumda geçiyo bu kadar zamanım. bakalım bu ne kadar sürcek :)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
SLiM_BoY' Alıntı:

Total manager club, artık fifa manager olarak piyasada.
Ayrıca golün görüntülü olması dışında oyunun güzel bir tarafı yok.

Football Manager 2006 almanızı tavsiye ederim. Ayrıca yazın CM 6 çıkıyor, yazında onu oynarız düşüncesindeyim.

Ben her zaman CM 03/04'ü sevmişimdir. FM 2005'de güzeldi ama hiçbiri 03/04'ün yerini tutmamıştır

Bu tür oyunlar oynuyorsanız birkaç tavsiye;
- Altyapıya önem verin, alt yapı sağlam olursa iyi paraya oyuncu satabilirsiniz
Alt yapının iyi olması içinde antrenman sahasını genişletmeniz gerekiyor.
- Gözünüz dışarıda olsun. Genç yabancıları yakın takibe alın.
- Türkiye liginde orta sıralardan bir takım alırsanız önce kalitesiz yabancıları defedin. Daha sonra güney amerikadaki oyunculara göz gezdirin. Ucuz ve genç oyuncular alın. CM 03/04'de Toledo diye bir oyuncum vardı, çok ucuza almıştım ve sezon başı 40 gol ortalaması ile oynamıştı. Ayrıca Yalovaspor'dan Temur vardı. O da toledo ile süper ikili oluşturuyordu

Bu aralar bu oyunları oynayamıyorum ama 2006 içerisinde bol bol oynayacağım :)

D

dnturkey

Misafir
total club var ken 03/04 sezonunda çok oynamıştım uzun zamandır oynamıyodum
şimdi fifa manager 2006 var bence gayet güzel. oynuyoruz bakalım 2008 sezonuna geldik :)

ama hiç bi zaman cm oynamadım. arklar vardı oynayan ama nedense hep gıcık aldım hiç sevemedim gitti o oyunu..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5