- Reaction score
- 87
bu maç beraberlik kokuyor bide ben oynadım banko beraberlik
nasıl bildim ama
bu maç beraberlik kokuyor bide ben oynadım banko beraberlik
ne oldu nefusa sanırım yüzünü güldürmedi malup değiliz. Maçı izleyenler ile maçı tartışabilirim ama izlemediyseniz lütfen boşuna mesaj yazmayın hiç yanıt vermem.
Malûp olmuş kadar oldunuz
Fenerbahçe'nin, sizin gibi taraftarları olduğu için sevilmediğini düşünüyorum. Başka zaman olsa milliyetçilik nara'ları atarsınız. Maçı izlemediğinizde belli zaten. G.Saray taraftarı değilim ama maçı izledim. G.Saray ezdi resmen almanları. Fakat ne yazıkki gol atamadı. Umarım G.Saray'ın kaçırdığı golleri Sevilla Fener'e atar diyeceğim de, işte, işte.. Ah bu ay yıldız sevdası.
yanlış birşeymi söylemiş gs nin yenmesi lazımdı kendi evinde yenemedi (yenmesini isterdik o ayrı mevzu) ama yenemedi dısarda işi çok zor yenilmiş gibi olmuş demek istiyor.
Leverkusen galip.
Görürsünüz
Fenerbahçe'nin, sizin gibi taraftarları olduğu için sevilmediğini düşünüyorum. Başka zaman olsa milliyetçilik nara'ları atarsınız. Maçı izlemediğinizde belli zaten. G.Saray taraftarı değilim ama maçı izledim. G.Saray ezdi resmen almanları. Fakat ne yazıkki gol atamadı. Umarım G.Saray'ın kaçırdığı golleri Sevilla Fener'e atar diyeceğim de, işte, işte.. Ah bu ay yıldız sevdası.
Fenerbahçe'nin sevilmediğini de nereden çıkardın?
Ben Galatasaray'ı sevmiyorsam sevmiyorumdur.
Bu ne seni, ne de bir başkasını enterese etmez.
Milliyetçiliği de bir spor klübüne bağlı olarak yaşayacak kadar da küçük değilim.
O yüzden kendi işine bak
evet haklısın nefusa hiç kimseyi alakadar etmez ama sonuçta burası bir galatasaray başlığıdır ve bu başlıkta galatasaray aleyhinde yazılacak her mesaj bir galatasaraylıyı çok yakından enterese edebilir. Bende fenerbaheyi sevmem ama bu sevmeyişim kendimdedir onu buraya yazamam sevmiyorsam sevmiyordurum.
Fenerbahçe'nin sevilmediğini de nereden çıkardın?
Ben Galatasaray'ı sevmiyorsam sevmiyorumdur.
Bu ne seni, ne de bir başkasını enterese etmez.
Milliyetçiliği de bir spor klübüne bağlı olarak yaşayacak kadar da küçük değilim.
O yüzden kendi işine bak
Fenerbahçe'de yenildiği zaman ben mesela çok öfkeleniyorum ve bazen nefret ediyorum.
Ama milliyetçiliğim mi gidiyor? Hayır.