Evet 28 mart'da oynanacak dev derbi yaklaştı , artık legalpara konumuzun zamanı'da geldi :=) geçen legalpara'da obk(wesc) renkdaşım açmıştı konuyu uğurlu gelmişti , şimdide ben açıyorum uğurlu gelmesini diliyorum
Katılanlar ve takip edenler bilirler İlk yarı Kadıköy'de oynanan maç'ta legalpara yapılmıştı . Fenerbahçe - Galatasaray v1
ve kadıköy'de galibiyet bekliyen arkadaşlarımızın hazin sonu herkesin screeni alamadım o zaman
Neyse eskiyi bırakıp konumuza geçelim
İddaa bildiğimiz gibi kaybeden taraf karşı takımın logosunu 1 hafta boyunca avatar olarak taşıyor.
Katılacaklar takım ismini konuya yazsınlar , son katılım zamanı maç günü saat 16:00 olsun.fazla katılım olması dileğiyle.
Son durum.
FENERBAHÇE
1-Forza FB
2-trgy
3-OnuR
4-Lee
5-peep
6-osahin
7-wesc
8-Murat Sökmen
9-emreunan
10-Line
11-sevkeniki
GALATASARAY
1-YaSoMaC
2-x2841x
3-yagmayok
4-GeniusTurkish
5-Tracety
6-Sinyor
7-Mr.DVT
8-LitmuS
9-Shädow
10-webkare
11-mhmt
12-ozanTi
son durum,ilk sayfayı güncelliyorum.maç'a artık saatler kaldı
*** ilk sayfayı güncelliyemiyorum,düzeltme izni yokmuş.bir yönetici ilgilenirse iyi olur.
Katılanlar ve takip edenler bilirler İlk yarı Kadıköy'de oynanan maç'ta legalpara yapılmıştı . Fenerbahçe - Galatasaray v1
ve kadıköy'de galibiyet bekliyen arkadaşlarımızın hazin sonu herkesin screeni alamadım o zaman
Neyse eskiyi bırakıp konumuza geçelim
İddaa bildiğimiz gibi kaybeden taraf karşı takımın logosunu 1 hafta boyunca avatar olarak taşıyor.
Katılacaklar takım ismini konuya yazsınlar , son katılım zamanı maç günü saat 16:00 olsun.fazla katılım olması dileğiyle.
Son durum.
FENERBAHÇE
1-Forza FB
2-trgy
3-OnuR
4-Lee
5-peep
6-osahin
7-wesc
8-Murat Sökmen
9-emreunan
10-Line
11-sevkeniki
GALATASARAY
1-YaSoMaC
2-x2841x
3-yagmayok
4-GeniusTurkish
5-Tracety
6-Sinyor
7-Mr.DVT
8-LitmuS
9-Shädow
10-webkare
11-mhmt
12-ozanTi
son durum,ilk sayfayı güncelliyorum.maç'a artık saatler kaldı
*** ilk sayfayı güncelliyemiyorum,düzeltme izni yokmuş.bir yönetici ilgilenirse iyi olur.