İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Galatasaray - Fenerbahçe İddası v2

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ne demişler bir gün herkes fenerbahçeli olacak :D

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Az önce derbi geyiklerine baktım :D

- Ali Sami Yen’e kadar gitmemize gerek yokmuş, Kadıköy’den vursak gol olacakmış.
- Aziz Yıldırım’dan bu sene yeni transfer değil yeni bir ezeli rakip istiyoruz. * Mesele 40 metreden gol atmak değil yeğen, mesele 40 metreden gol yemek.
- Tüm operatörlerden “şampiyon” yaz 1905’e gönder. G.Saray’ın, F.Bahçe’yi yenme hayalleri cebine gelsin.
- Ankaraspor maçları daha zevkli geçiyor, hükmen galibiyet olsa da.
- Müjde! Fenerbahçe artık Ali Sami Yen’de Galatasaray’ı yenemeyecek çünkü Türk Telekom Arena var.
- Devlet, Ali Sami Yen ızdırabına son veriyor. Türk Telekom Arena 6 ay sonra devreye giriyor.
- Vallahi rezalet. Billahi rezalet. Nerde o eski ezeli rekabet.
- “Yen” yaz, 1907’ye yolla. Fener gelsin, evinde yensin. Kadıköy’e kadar yorulma.
- Artık Galatasaray maçları zevk vermiyor. FIFA bu duruma el koysun ve Cimbom’u bir daha Fenerbahçe’yle karşılaştırmasınlar.

GeniusTurkish

1
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Az önce derbi geyiklerine baktım :D

- Ali Sami Yen’e kadar gitmemize gerek yokmuş, Kadıköy’den vursak gol olacakmış.
- Aziz Yıldırım’dan bu sene yeni transfer değil yeni bir ezeli rakip istiyoruz. * Mesele 40 metreden gol atmak değil yeğen, mesele 40 metreden gol yemek.
- Tüm operatörlerden “şampiyon” yaz 1905’e gönder. G.Saray’ın, F.Bahçe’yi yenme hayalleri cebine gelsin.
- Ankaraspor maçları daha zevkli geçiyor, hükmen galibiyet olsa da.
- Müjde! Fenerbahçe artık Ali Sami Yen’de Galatasaray’ı yenemeyecek çünkü Türk Telekom Arena var.
- Devlet, Ali Sami Yen ızdırabına son veriyor. Türk Telekom Arena 6 ay sonra devreye giriyor.
- Vallahi rezalet. Billahi rezalet. Nerde o eski ezeli rekabet.
- “Yen” yaz, 1907’ye yolla. Fener gelsin, evinde yensin. Kadıköy’e kadar yorulma.
- Artık Galatasaray maçları zevk vermiyor. FIFA bu duruma el koysun ve Cimbom’u bir daha Fenerbahçe’yle karşılaştırmasınlar.

Geyikler iyiymiş ama:p

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
geyikler güzelmiş :D @webkare niye üzülüyorsun kardeşim 10 numara yakışmış :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
geçendede webkare koymuştu sanırım ayrıca ben webkareyi fenerli biliyodum gerçi öylemiş :p doğru biliyomuşum

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
geçendede webkare koymuştu sanırım ayrıca ben webkareyi fenerli biliyodum gerçi öylemiş :p doğru biliyomuşum

webkare kardeşimiz artık iddaya falan girmez. :D

peep artık iddaları kendi aramızda yapalım , gs'ye kaç gol atıcaz diye.3 gol diyenler , 2 gol diyenler , 6 gol diyenler. :)

1 golü bilenlere normal logomuz , 2 golü bilenlere eski logomuz , 3 golü bilenlere golü atan futbolcunun resmi falan , daha zevkli olmaz mı :D:p

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
olabilir gerçekten en çok neyi seviyorum biliyomusun ediz :) :D
şu galatasaraylıların maçtan önce esip gürleyip maç sonucunda ortalıkta olmayışını :D

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hahaha :D aynen öyle :=) yagmayok'u göremiyorum nerde , var mı bi bilgin ? :D

bak bak su yagma'ya ilk mesajlarda ne demiş sana :D

Tabiki varım, hele maça giderken legalpara'ya girmek olmaz. Benim herhalde hangi takımlı olduğumu yazmama da gerek yok.

O gün legalpara'ya girip te şimdi girmekten korkan arkadaşlar var. Mesela peep. Özellikle onu da burada bekliyorum...

ilk legalpara söylemiştik , şu tehditkar yaklaşımları ne zaman bırakacak bu kardeşlerimiz ah ah öğrenilmiş çaresizlik mi desek acaba ne dersin ? :D

iyinet fenerbahçe şenlikleri devam etsin

yedi.gif

fbbayrak.gif

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
almanyadan akrabaları geldi gs maçı için onları ağırlıyormu desem teselli ediyormu desem bilemedim :p

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
almanyadan akrabaları geldi gs maçı için onları ağırlıyormu desem teselli ediyormu desem bilemedim :p

itele.gif
itele.gif

28'inde maçtayım. 29'unda da işlerim var. buralarda olmam. Hani bu yüzden girmedi diye düşünmeyin diye açıklama yapayım dedim ama gerek yok aslında. Çünkü buralarda olmayacak olan sizlersiniz :D

ne zaman öğrenicek anlamıyorum , trgy sen bu yagmayok'un nickini sarı-lacivert yap o zaman anlar belki :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
almanyadan akrabaları geldi gs maçı için

Bu sebepten dolayı biraz geç avatar yüklüyorum, kusura bakmazsınız artık.

bu sefer legalparayı kaçırmışız :D işlerimden dolayı pek fazla giremedim. yagmayok la iyi rezil olmuşuz kara leke gibi :) peşimizi bırakmıcak sanırım.

:( Bırakacak abi peşimizi merak etme. Ama kim bilir ne zaman bilmiyorum.

ah Franco ah. O golü nasıl yedin hala anlayabilmiş değilim. Bu kaçıncı be arkadaş... Golü yedi ben hala inanamadım. Bizimkilere soruyorum gol mü oldu diye.. :(

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bu sebepten dolayı biraz geç avatar yüklüyorum, kusura bakmazsınız artık.
:( Bırakacak abi peşimizi merak etme. Ama kim bilir ne zaman bilmiyorum.
ah Franco ah. O golü nasıl yedin hala anlayabilmiş değilim. Bu kaçıncı be arkadaş... Golü yedi ben hala inanamadım. Bizimkilere soruyorum gol mü oldu diye.. :(
Geçmiş olsun ...

S.KRYC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Arkadaşlar, ilk öncelikle tebrik ederim Fenerbahçeyi bu dakikadan sonra zaten şampiyon olurlar diye düşünüyorum ki olsunlar,evimizde yenemiyorsak demekki sorun bizde.

Kişisel rütbeme : Avatarı salla, UA ! yazma nedenim maç sonu aksiyondan kaynaklandı, yoksa tebrik ederim şahsen fenerbahçeyi, şampiyonluk yolunda başarılar.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu kaçıncı be arkadaş...

Bir de 70 lira para verip stattan izledin maçı.

Müslüm'den gelsin sana:

Ben hep yenilmeye mahkum muyum
Ben hep ezilmeye mecbur muyum

İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki
Tuttu yakamı bırakmıyor

Benim mutlulukla ne zorum var ki
Bana cehennemi aratmıyor

:)

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Bir de 70 lira para verip stattan izledin maçı.

Müslüm'den gelsin sana:

Ben hep yenilmeye mahkum muyum
Ben hep ezilmeye mecbur muyum

İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki
Tuttu yakamı bırakmıyor

Benim mutlulukla ne zorum var ki
Bana cehennemi aratmıyor

renkdaş ilk legalpara'da aynısını ben armağan etmiştim :D

yağma bu şarkı sana gelsin canımcom cimcom :D

ben hep yenilmeye mahkummuyum
ben hep ezilmeye mecburmuyum
itirazım var bu yalan dolana
benim bu dertlere ne borcum varki
tuttu yakamı bırakmıyor :D:D

oOoOOoOoOo 1......2........3...... :D

yagmaq.jpg

yagmaq.jpg

yagmaq.jpg

http://forum.iyinet.com/835686-post101.html :D

ama gel,gör'ki yine dinlemedi beni :p

yagmayok teşekkür ederiz , pek yakıştı yahu :=)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5