- Reaction score
- 87
doğru yolu bulmuşsun büyüklüğümüzü biz anlatmaktan bıktık siz anlamaktan bıkmadınızmı ?Böyle olmamalıydı !
doğru yolu bulmuşsun büyüklüğümüzü biz anlatmaktan bıktık siz anlamaktan bıkmadınızmı ?Böyle olmamalıydı !
Az önce derbi geyiklerine baktım
- Ali Sami Yene kadar gitmemize gerek yokmuş, Kadıköyden vursak gol olacakmış.
- Aziz Yıldırımdan bu sene yeni transfer değil yeni bir ezeli rakip istiyoruz. * Mesele 40 metreden gol atmak değil yeğen, mesele 40 metreden gol yemek.
- Tüm operatörlerden şampiyon yaz 1905e gönder. G.Sarayın, F.Bahçeyi yenme hayalleri cebine gelsin.
- Ankaraspor maçları daha zevkli geçiyor, hükmen galibiyet olsa da.
- Müjde! Fenerbahçe artık Ali Sami Yende Galatasarayı yenemeyecek çünkü Türk Telekom Arena var.
- Devlet, Ali Sami Yen ızdırabına son veriyor. Türk Telekom Arena 6 ay sonra devreye giriyor.
- Vallahi rezalet. Billahi rezalet. Nerde o eski ezeli rekabet.
- Yen yaz, 1907ye yolla. Fener gelsin, evinde yensin. Kadıköye kadar yorulma.
- Artık Galatasaray maçları zevk vermiyor. FIFA bu duruma el koysun ve Cimbomu bir daha Fenerbahçeyle karşılaştırmasınlar.
geçendede webkare koymuştu sanırım ayrıca ben webkareyi fenerli biliyodum gerçi öylemiş doğru biliyomuşum
Tabiki varım, hele maça giderken legalpara'ya girmek olmaz. Benim herhalde hangi takımlı olduğumu yazmama da gerek yok.
O gün legalpara'ya girip te şimdi girmekten korkan arkadaşlar var. Mesela peep. Özellikle onu da burada bekliyorum...
almanyadan akrabaları geldi gs maçı için onları ağırlıyormu desem teselli ediyormu desem bilemedim
28'inde maçtayım. 29'unda da işlerim var. buralarda olmam. Hani bu yüzden girmedi diye düşünmeyin diye açıklama yapayım dedim ama gerek yok aslında. Çünkü buralarda olmayacak olan sizlersiniz
almanyadan akrabaları geldi gs maçı için
bu sefer legalparayı kaçırmışız işlerimden dolayı pek fazla giremedim. yagmayok la iyi rezil olmuşuz kara leke gibi peşimizi bırakmıcak sanırım.
Geçmiş olsun ...Bu sebepten dolayı biraz geç avatar yüklüyorum, kusura bakmazsınız artık.
Bırakacak abi peşimizi merak etme. Ama kim bilir ne zaman bilmiyorum.
ah Franco ah. O golü nasıl yedin hala anlayabilmiş değilim. Bu kaçıncı be arkadaş... Golü yedi ben hala inanamadım. Bizimkilere soruyorum gol mü oldu diye..
Bu kaçıncı be arkadaş...
Bir de 70 lira para verip stattan izledin maçı.
Müslüm'den gelsin sana:
Ben hep yenilmeye mahkum muyum
Ben hep ezilmeye mecbur muyum
İtirazım var bu yalan dolana
Benim şu dertlere ne borcum var ki
Tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki
Bana cehennemi aratmıyor
yağma bu şarkı sana gelsin canımcom cimcom
ben hep yenilmeye mahkummuyum
ben hep ezilmeye mecburmuyum
itirazım var bu yalan dolana