Çattık ya!
Yazdığın her mesajda aynı şeyleri diyorsun. Diyecek başka lafın yok ve aynı şeyleri kıvırıp beni gerizekalı konumuna getirmeye çalışıyorsun.
1)Suçlu sen oldun gibilerinden birşey mi dedim ki suçlu benmi oldum gibilerinden cümleler kuruyorsun?Yazılmayan şeyleri hayal dünyanda genişletip olayı farklı yerlere çekiyosun.
Yahu kendinle çelişiyorsun.
İşte sorun da bu zaten.
Birini göstermeyip "Alman yalakaları" dedin.
Üstüme alınmazsam kendimi kötü hissederim.
Yani burda Fenerbahçe'lilere hitap ettiğini herkes anladı, düz bir cümleyle "Alman yalakaları" dersen üstüme alınırım.
Kimseyi göstermeyip "ne çok Alman yalakaları varmış" demek, gs'liler hariç tüm taraftarlara hitap etmek demektir.
Kendi cümlelerini de anlamayazsan bu tartışma yürümez.
2)Alman yalakalıgı derken neyi,neleri,kimleri kasdettigimi anlayamayacak kıvrımsız kafa yapınla,niye üstüne alındın sevinmediysen diyorum?Vercegin cevap netti,evet sevinmedim o halde alman yalakası degilim olcaktı.Bitti,gitti.
Al işte aynı şeyleri tekrarlıyorsun yine. Üstteki cevabımı tekrar oku.
Beni (veya bizi) göstermeyip "Alman yalakaları" dersen bu hepimizi etkiler. Ben Hamburg'un yendiğine sevineyim veya sevinmeyeyim, sen, "Alman yalakaları" dersen herkese hitap etmiş olursun. Bunu başta söylemeliydin.
Ayrıca gittikçe seviyeni aşağı düşürüyorsun, seviyenin son noktasını bu tartışmada görmek istemem.
Hakaretlerini yazdım bir yere.