yalaka birliği olarak tabir ettiğiniz birliğin adı Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Bir kurum hakkında bu şekilde zarar verici ve propaganda içeriği taşıyan kelime kullanmanızı kınıyor ve özür mesejı bekliyoruz.
Sen öyle bilmeye devam et
yalaka birliği olarak tabir ettiğiniz birliğin adı Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Bir kurum hakkında bu şekilde zarar verici ve propaganda içeriği taşıyan kelime kullanmanızı kınıyor ve özür mesejı bekliyoruz.
bahsettiğiniz kulüpler birliği vakfı ise bir vakıf içinde bu tarz kelimeler kullanmanızı kınıyoruz...
Pardon da bizim sevdiğimiz bir başkan hakkında böyle atıp tutmalarınızı hiç beğenmiyoruz. Sizden sevgi dilensek o yalaka birliğin içinde bizde olurduk.
Hangi takımlısın umrumda değil ancak. diğer iki takımdan birini tutuyorsanız önce kendi başkanınızla sorunlarınızı aşın. Sonra bizim başkanla ugraşın
Ben kendi adıma konuştum. Takım ismi, veya bir vakıf, federasyon vs örneği vermedim. Herhangi bir takımlı değilim. Olmak zorunda da değilim.
Sadece, genel olarak diğer takımları vs sevmiyoruz demissin, bende sizden sevgi dilenenmi var diye sordum kibarca.
Gs veya Bjk taraftarı / kulübü / yöneticileri / futbolcuları, Fb taraftarı ve bilumum yöneticileri vs bizi sevsin diye birşey söylediler de, benim mi haberim olmadı ? Bunu merak ettim sadece.
O halde madem bir kulüp yanlısı değilsin. neden attığım post u üzerine alınıyorsun. bırak biz burada bi şeyleri protesto ediyos. protestocuyus
Buraya mesaj yazabilmek için, bir kulüp yanlısı olmak mı gerekiyor ?
Ayrıca, Aziz Yıldırım'a git de, sana Türkçe dersi versin.
Bu seni ilgilendirmez istersem arapça yazarım. Türk dili kurumu kesilme başıma.
galatasarayi 6-0 yenen Fenerbahce yi de ben kınıyorum . Şike yaptılar o zaman
galatasaray 6 tane yiyorsa Ankaragücü nün 8 tane yemesi şike olamaz
klasik galatasaraylı
Bu topici Fenerbahçeyi eleştiren diğer topic yüzünden açmıştım. ancak konu gitgide farklılaştı.
Kimin kalbini kırdıysak AffoLa.
özellikle Nescafe impreza'nın
Saygılarımı sunarım...