Son zamanlarda söylentileri oldukça artan Lite sürümlü Samsung Galaxy Note 3ün özellikleri de ortaya çıkmaya başladı. 720p ekran çözünürlüğüne sahip olması beklenen cihazın, önümüzdeki aylarda Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ile geleceği düşünülüyordu.
Çıkan son söylentilere göre Lite sürümlü Samsung Galaxy Note 3 özellikleri de sızıntı yapmaya başladı . 720 pixel ekran çözünürlüğe sahip olması bekleniyor ve Android 4.3 işletim sistemi ile karşımıza çıkabilir. 8 Megapiksel kameraya sahip olacağı LCD ekran olacağı iddia ediliyor.Maliyeti düşürmek amacıyla FULL HD yerine 720 pixel tahmin ediliyordu ve Samsung içinde bir ilk olacak.
Kaynak : Galaxy Note 3 Lite'nin Özellikleri
Site : Webbiu » Teknoloji blogu
Çıkan son söylentilere göre Lite sürümlü Samsung Galaxy Note 3 özellikleri de sızıntı yapmaya başladı . 720 pixel ekran çözünürlüğe sahip olması bekleniyor ve Android 4.3 işletim sistemi ile karşımıza çıkabilir. 8 Megapiksel kameraya sahip olacağı LCD ekran olacağı iddia ediliyor.Maliyeti düşürmek amacıyla FULL HD yerine 720 pixel tahmin ediliyordu ve Samsung içinde bir ilk olacak.
Kaynak : Galaxy Note 3 Lite'nin Özellikleri
Site : Webbiu » Teknoloji blogu