İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gamegarden.net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O

oyunbahcesi

Misafir
iyi günler gamegarden.net gibi bir arkadaşımız bana site yapacaktı herşeyde anlaştık ama şu an ortalıkta yok arkadaş. FreeBSD niçki http://btlamp.net elmas güneşin serverlarında sitesini barındırıyor işin kötü yönü bir kısım ücret yatırmam acaba kandırıldım mı

W

www_sozluk_net

Misafir
100% kandirildin ayni problemi ben de yasadim.

FreeBSD bir dolandirici dir.

O

oyunbahcesi

Misafir
iyi dlandırdı bizi para önemli degil ama yaptıkları çok şerefsizce..bu free elmas güneş olamazmı wohois bilgilerinde onun name serverları ve domain onun sitesinden alınmış *? onun yuzunden reklam bile veremedim ......

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oyunbahcesi' Alıntı:
iyi dlandırdı bizi para önemli degil ama yaptıkları çok şerefsizce..bu free elmas güneş olamazmı wohois bilgilerinde onun name serverları ve domain onun sitesinden alınmış *? onun yuzunden reklam bile veremedim ......

elmas'ı şahsen tanımam ama referansları güvenilir bir arkadaş kesinlikle zannetmiyorum.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
elmasgunese 3 kez site yaptırdım. 3 siteyide kullanamadım maalesef. Dedicatedde aldım onda bile çalışmadı scriptler. Hatta bilirsiniz belki toplist100.netin kullandığı scripti almıştım ve 1000 üye olunca script sıçtı.. Elmasa artık site yaptırmıyorum fakat sonuç olarak o parayı alınca siteleri yapıyordu bir şekilde veriyordu. FreeBSD nickini görmüştüm ama tam olarak neci bilemeyeceğim.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oyunbahcesi' Alıntı:

FreeBSD nickli arkadaş ile herhangi bir bağlantım yoktur. Kendisi sadece bizden btlamp.net alan adını ve hostingini aldı. Bundan ötesinde kendisi ile ne bir ilişkimiz, ne bir dostluğumuz, ne de bir iş ortaklığımız vardır. Eğer ki bizim adımızı kullanarak, host satmak, tasarım yapmak vs. gibi şeyler yapıyorsa, lütfen bize bildiriniz.

@dll;
Toplist scripti konusunda hala sorunlar var. Özellikle istatistik bölümü ile ilgili sorunlar yaşanıyor. Ancak bakarsan, harika100.net, toplist100.net hala çalışıyor. Diğer bir sitene gelelim: vaynet.com. Bu sitede de yazdığımız script anlık olarak 100den fazla isteğe cevap veremedi. Yuzuk.net için ise bazı eksikler vardı. Fakat top100.gen.tr'nin devir olayları nedeniyle onu da kullanmaktan vazgeçmiştin sanırım.

Tasarım işlerimiz ile ilgili bilgileri referanslarımıza sorarak öğrenebilirsiniz. Sonuçta kimseden gizlimiz, saklımız, çekineceğimiz bir noktamız yoktur.

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayzek.de diye sitesine link koymuş btlamp acaba ayzek.de demi onun.ayrıca böyle dolandırıcılarla neden çalışıyorsun elmas güneş?

T

tahtakale

Misafir
Editor' Alıntı:
ayzek.de diye sitesine link koymuş btlamp acaba ayzek.de demi onun.ayrıca böyle dolandırıcılarla neden çalışıyorsun elmas güneş?
Ya, adam host satmış domain satmış.Sitesinden dolandırıcılık mı yapıyor ki?
Forumlardan adam avlıyor işte.
Kusura bakmayın ama hata burada biraz sizde! 10-15 mesaj atmış adama güvenip iş yapıyorsunuz.Ne tanıyan var, ne gören var :cool:

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Editor' Alıntı:
ayrıca böyle dolandırıcılarla neden çalışıyorsun elmas güneş?

Host ve domain alırken bu çeşit bir davranışta bulunacağını bilseydim, satışı yapmazdım. Ama satış yaptıktan sonra bunu iptal etmem mümkün değil. Yenileme tarihi gelince, gerekli görüşme yapılır ve sunucumuzdan ayrılır.

F

FreeBSD

Misafir
Merhabalar;

Forumdaki bu tür tartışmaları okuyamadım.
Anlaşılacağı gibi bunun temel sebeplerinden biriside vaktimin oldukça kısıtlı olmasıdır.
Nihayetinde takdir edeceğiniz gibi Lise II. Sınıf öğrencisiyim ve yanlızca çevremden gelen programlama ve design işlerini yapmaktayım.

Çevremden saygın birisinin bana dün yaptığı bir uyarı neticesinde bu açıklamayı yazmayı uygun buldum..

Hiçbir şekilde,
MSN v.b anlık haberleşme sistemleri kullanmamaktayım.
Ayrıca; konunun sorun haline dönüşmesinin temel sebebi üyeliğimi bir arkadaşıma, o anda yoğun olduğumdan dolayı kullanmasına izin vermem ve buraya yönlendirmem.

Telefon Numaralarımdan hiçbirisi doğru değildir.
Olayla ilgili eş zamanlı olarak bir bilgim yoktu.
iş ve okul yoğunluğumdan dolayı forum v.b / anlık mesajlaşma sistemlerinde bulunacak vaktim yok diyebiliriz.

Kesinlikle kendimi haklı çıkarma gibi bir çabam yoktur.
Bu yazımı okuyan arkadaşların samimiyetime güveneceklerinden şüphem yoktur.
Umarım tatmin edebilmişimdir.

İyi Çalışmalar.
Saygılar.

F

FreeBSD

Misafir
Forum yönetisinden rica ediyorum!

Contact ve kişisel bilgilerim lütfen forumdan kaldırılsın..

teşekkürler. saygılar.

F

FreeBSD

Misafir
işi ben almadım yazıyı iyi okusaydın anlardın sanırım.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
okudum anladım ama anlamak istemedim pek inandırıcı gelmiorda senin üyeliğinle başkasının iş alması. Herne ise beni ilglendirmez.

T

tahtakale

Misafir
FreeBSD' Alıntı:
Ayrıca; konunun sorun haline dönüşmesinin temel sebebi üyeliğimi bir arkadaşıma, o anda yoğun olduğumdan dolayı kullanmasına izin vermem ve buraya yönlendirmem.

Bunu kuşlara söylesen inanmaz :D Madem dolandırdın, açıkça söyle dolandırdığını.
Ama yavşaklaşma!!! Bu kadar zaman geçtik sonra ne b.k yemeye cevap verme zorunluluğunda hissediyorsun kendini? Demekki oltaya yeni müşteriler arıyorsun?

Bir ara forum şifrelerini otobüs duraklarına da yazki, herkes saygın kullanıcı adından faydalansın. :cool:

F

FreeBSD

Misafir
tahtakale: bu yaptıgına hakaret denılıyor bılıyor musun bılmıyorum, sen sadece benı haksız duruma dusurma gayretı ıcerısınde oldugun ıcın entrymı bıle dogru duzgun okumamıssın.. yukarıda cevap verme zorunlulugumu acıkladım bır daha okumanı tavsıye ederım.

ve herkese tekrar tekrar soyluyorum lutfen entryı tekrar okuyun ve o sekılde bana cevap verın.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu gereksiz yere uzuyor.

uyarı ise uyarı yapılmış.

konu, gerekli incelemeler yapılmak üzere kilitlenmiştir.

saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.