İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garanti İnternet/Cep Şubesi kullanıcılarının annelerine birbirinden güzel hediyeler!

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
29 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında tüm İnternet/Cep Şubesi kullanıcılarından 08:00-20:00 boyunca formu dolduran;

* Her 10. müşteri 444çiçek'ten ücretsiz çiçek,
* Diğer tüm katılımcılar %25 indirim,
* 30 kişi Sony Dijital Çerçeve kazanma şansı yakalıyor!

Hemen Katıl

Kampanya şartları ;

* Bireysel Bankacılık müşterimiz olmanız gerekmektedir.
* Form doldurulduğunda, her 10. kişiye 1 adet ÜCRETSİZ, diğer tüm katılımcılara da %25 İNDİRİM kazanacakları kampanya kodu verilecektir. Kampanyadan yararlanmak için kampanya kodunun www.444cicek.com üzerinden verilen siparişin ödeme adımında indirim kodu alanına girilmesi gerekmektedir.
* %25 indirim kodu Türkiye genelindeki siparişler için kullanılabilir. Katılımcılar, istedikleri kadar kampanya kodu alabilirler, ancak 1 kampanya kodu, tek alışveriş için geçerlidir.
* Ücretsiz çiçek kodu ile sipariş verilebilecek iller ise İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya'dır ve 444çiçek'in web sitesinde "Garanti'ye Özel" bölümdeki çiçeklerden biri seçilerek kullanılır.
* Kampanyaya katılarak kampanya kodu alan kullanıcılar arasında yapılacak Sony Digital Çerçeve çekilişinde, her kullanıcının 1 çekiliş hakkı olacaktır ve çekiliş sonucunda 30 kişiye Sony DPF-A72 model 7 inch dijital çerçeve hediye edilecektir.
* Kampanya kodları ile, www.444cicek.com adresinden en son 8 Mayıs saat 24:00'e kadar sipariş verilebilecektir.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paylaşım için teşekkürler, %25 indirim çıktı hiç yoktan iyidir.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O kadar çok denedim ki hep %25 çıkıyor 10. olmayı başaramadım bir türlü ama azimliyim denemeye devam.
: D

Edit: 51 kez denedim ama nafile bıraktım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.