İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garanti Sanal Kart

• Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Misafir
Merhaba, garanti sanal kartım var ve çeşitli internet sitelerinden sorunsuz alışveri yaptım. Fakat bir kaç gün sonra sanal kart hesabında para olmamasına rağmen limit eksilere düştü, önce 13 ytl ardından başka birgün 7 ytl gitti. Bankayı aradım ve bana sorunun alışverişi yaptığım siteden kaynaklandığını söylediler fakat bu bana pek mantıklı gelmedi sanırım karıştırdılar. Herneyse ben yine de o siteye bir mail attım, mailime cevap gelmedi fakat param 20ytl olarak hesaba geçti(ödeme geçmişinde, işlem listesinde hiçbir şey yazmıyor). Ben de tam düzeldi derken bugün 0,01 olarak ayarladığım limit -0,04 olmuş. Bu nedir? Daha önce başına gelen var mı?

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaklaşık olarak 7 yıldır kullanıyorum, hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Hesap detaylarını incelersen çıkması lazıım.

GReYDeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, garanti sanal kartım var ve çeşitli internet sitelerinden sorunsuz alışveri yaptım. Fakat bir kaç gün sonra sanal kart hesabında para olmamasına rağmen limit eksilere düştü, önce 13 ytl ardından başka birgün 7 ytl gitti. Bankayı aradım ve bana sorunun alışverişi yaptığım siteden kaynaklandığını söylediler fakat bu bana pek mantıklı gelmedi sanırım karıştırdılar. Herneyse ben yine de o siteye bir mail attım, mailime cevap gelmedi fakat param 20ytl olarak hesaba geçti(ödeme geçmişinde, işlem listesinde hiçbir şey yazmıyor). Ben de tam düzeldi derken bugün 0,01 olarak ayarladığım limit -0,04 olmuş. Bu nedir? Daha önce başına gelen var mı?

bankayı ara kartı iptal ettir
sonra internet şubesinden yeni kart oluştur

kim çekiyorsa bi daha çekemez

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Küçük rakamların dolar kurundan kaynaklandığını biliyorum. Bazen + bazen - oluyor 0,05 0,10 gibi. Ama büyük rakamlar alışveriş yaptığın bi firmadan kaynaklanıyor. Banada godaddy ile olmuştu. 18 ytl'lik alışveriş yapmıştım. 2 gün sonra sanal kart'tan tekrar 18ytl çekildi. godaddy'e mail atıp durumu bildirdim, ödeme sisteminden kaynaklanan bir sorun olduğunu belirtip özür dilediler, geri ödeme yaptılar kartıma.

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende uzun süredir kullanılır sanal kartı hiç sorun yaşamadım.. paypalımda da sanal kart var , dolar alışverişlerinde de sık sık kullanırım, kur ile alakası olduğunu sanmıyorum.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimde kesiliyor ya sanalkarttan para bende çözemedim usta :) Ben domainsite ile çalışıyorum ama var bir olaylar, arayacagim garantiyi en kısa zamanda.. ayrıca kart - limitlere de düşüyor ne iş anlayamadım..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.