İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garantisponsor.com nede garanti

hardiskim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bundan 2 ay önce garantisponsor ile calışmaya başladım kurallarını tam anlamı ile okumamıştım ama beni kabul ettiklerine göre dedim kontrol ederle bizi sahte bir şey olurlarsa atarlar demiştim cok geçikmeden dedim ama 2 ay geçti ses soluk yok iki param 26 milyon oldu para istegi yaptım 40 ytl olmadan ödemiyoruz dediler ve bugun 50 ytl oldu yine email attım cevapları

i121403_1.jpg

bu adamlar beni kullanarak play65.com para kazandılar 2 ay boyunca ama ben para istedigim zaman sahterkarlık yaptıgımı anlamışlar ne garip dimi 2 aydan beri site aynı şekilde bir değişiklik yok yaptıgım sahtekarlık download edebilmek için banner tıklama olayı evet böle bir şey yaptım inkar etmiyorum ama bunun neden parayı istedigimiz zaman fark edildi ona bir anlam veremedim yorum sizin iyi calışmalar

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Gelen mail herşeyi gayet net açıklıyor.. Çok amatörce yazılmış... ve Bir yetkili edasında değildir... Ahkâm keser bir mail olmuş bu... senin adına üzüldüm.. Play65 te bilidğim kadarıyla DownloaD linkini her türlü kullanabiliyordun Ben üç aydan fazla bu şekilde kullanmıştım hiç bir sorun çıkmamıştı...

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
abi sayfanın en altına bakan biri buranın ne olduğunu hemen anlar zaten.

hardiskim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adamlar spam yapıyor başka sponsorlukların reklamlarını koyuyorlar anasayfaya ee salaklık bizde güvenipte çalışırsan olacagı bu

ByAsLaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi herkes onlar hakkında çok kötü şeyler söylüyor baya kişinin canını yakmış sanırım.Ben kullanmıyorum.Zaten kullandığımdan kullanmadığım daha iyi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.