İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garlex Sarımsak Şampuanı Reklam Teklifi

aros_121

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Garlex Sarımsak Şampuanı ürünümüzün perakende satışını artırmak amaçlı,
Saç dökülmesi problemi yaşayanların bolca ziyaret edebileceği uygun sitlere reklam vermek istiyoruz. (5-10k üzeri hit olmalı)
Ürün Özelliği:
Saç dökülmesini durdurmaya, saç çıkartmaya, hacim parlaklık canlılık kazandırmaya, saç kök ve saplarını kuvvetlendirmeye faydalıdır.

Konuyla ilgili [email protected] mail adresine aşağıdaki şablona uyarak teklif gönderilmesini rica ediyorum.

Site Adı :
Site Hiti :
Sİte Türü:
İstenilen Fiyat:

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ürünün gerekli belgeleri (Onaylar vb.) varsa, yüksek testesterondan ötürü çabuk kelleşen badicilerin takıldığı bodytr.com sitesine reklam alabilirim. İlgileniyorsanız PM atarsanız sevinirim.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
5k yok, 1,5k ama 1,3k'Nın altına düşmez, bazen 1,8k olur. Saçla ilgili de herhangi bir makalem yok.
Siz siteyi beğenirseniz ben de ürüne güvenirsem reklamınızı yayınlarım. Bizim siteyi incelerseniz yayınladığımız reklamların başka yerlerdeki reklamlardan daha etkili olacağını tahmin edersiniz sanıyorum.

Google reklamlarını bilerek yayınlamayan biriyim. Virgulklik reklamlarından önce de kamu yararına sitelerin ve Mehmetçik Vakfı vb. sitelerin reklamını yayınlıyordum.

Falan filan, uyarsa mesaj atarsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.