İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Garrçç Gurççç

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekran kartimin faninin gecenin bi yarisi durup durup birdan garççç gurççç diye calismasina sinir oluyorum. oda aksine geceleri yapiyor bunu :) bende ona hip... olsun diye değiştirmiyorum :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ekran kartimin faninin gecenin bi yarisi durup durup birdan garççç gurççç diye calismasina sinir oluyorum. oda aksine geceleri yapiyor bunu :) bende ona hip... olsun diye değiştirmiyorum :D

bi sonu baya bi beklediğim için eeeee demek geldi içinden:D

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eee si ben ona zır oda bana zit :p

kutuplarimiz birlesmiyor :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
senin zıtlığın birşeye fayda etmez ama ekrankartın cok inat edrse olan senin cebe olur benim pc dede ekrankartı fanım biraz kurultulu idi cıkartıp demizledim şimdi sorunsuz calışıyor

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizim pcnınde fanının vidasımı ne geveşemiş sessizliğin ortasında ıııınn ıııınnnnn diye ses çıakrıyor ya :D

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
fanın içinde çok fazla toz vardır, çıkartıp süpürgeyle içindeki tozları al. olmazsa vidalarını söküp fanı baştan tak ses mes kalmaz.

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok benim fan degismeli zemberegi dağilmis artik tamir etmekten :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.