İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geçersiz Tıklama Nedir ve Nasıl Tespit Edilir ?

Envi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Geçersiz Tıklama Nedir ve Nasıl Tespit Edilir :

Geçersiz tıklama Google tarafından gerçek olmayan tıklamalara verilen addır. Google Adwords reklamları tıklama başı maliyetle fiyatlandığı için olası geçersiz tıklamaların tespiti çok önemlidir. Bunun için Adwords sistemi kendi içinde özel bir algortma çalışır. Bu algoritma oluşan her tıklamayı IP bazında takip eder. Böylelikle aynı IP numarasından belli bir süre içerisinde oluşan tıklamalardan sadece bazıları fiyatlandırılır. Diğer kısmı geçersiz tıklama olarak düşünülür ve faturalandırılmaz.

omgbbqhax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ayni zamanda ayni ip adresi ile tiklayanlarin hesabini banlar kimi uyaniklar cozum olarak pc kapaliyken modeme res atarak bu sorunu cozdugunu sanarlar fakat tahminimce google eternet kartinin Mac adresinide aliyodur ozet olarak google bukulemez bir bilektir,ya opcen yada oLcen :alkış:

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Evet Benim Hesabı Kapattılar, Geçersiz Tıklama 3 Ay Oldu Yok Bişi Açmadılar Ama İnanniki Ben Çok Tıklamadım Fazla Neyse Olan Olmuş Artık :hmmm:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.