İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gel Arkadaş YILLIK Reklam Ver :)

Hostinglerim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni actıgımız Masteriz.Net Webmaster forumu ve absürt forumlarımda reklam yıllık verilmektedir Öyle 1 ay 2 ayla ugraşmayın 1 yıllık verin kurtulun :)

Logo Yanı Text
Logonun sol kısmında yayınlanır..

Alan Fiyatı
1 yıllık 25 Ytl

Standart Reklam
468x60 Piksel Standart Reklam Alanı: Forum Ana sayfası ve tüm alt sayfalarda gösterim olarak yer almaktadır.

Alan Fiyatı 1 yıllık 468x60 30 Ytl (bir adet alan boş)
1 yıllık 728x90 45 Ytl

Standart Alt kısım
468*60 boyutlarında Forumun alt kısmına her bölümde gösterim
Alan Fiyatı 1 yıllık 468*60 banner 20 Ytl

Forum içi kısım
Konu içine ilk mesajdan sonra 1 adet 468*60 banner ve 5 adet text reklam
Alan Fiyatı
1 yıllık 468*60 banner 50 Ytl
1 yıllık 728*90 banner 60 Ytl
5 adet text (tek fiyat) yıllık 25 Ytl

Mesaj üstüKonu içinde ilk mesjaın üstünde text ve banner

Alan Fiyatı
1 yıllık 468x60 30 Ytl (bir adet alan boş)
1 yıllık 728x90 45 Ytl

Kullanıcı Profili
150x620 Piksek Reklam Alanı: Kullanıcının mesajlarını yazdıktan sonraki avatar altı bölümünde yer almaktadır.

Alan Fiyatı 1 yıllık 65 Ytl

Kategori Reklam Alanı
Forum anasayfasında sayfanın alt kısmında tavsiye adreslerimiz olarak yaratacaımız kategori

Alan Fiyatı 1 yıllık 15 Ytl

Popup reklam
Aynı ip ye günde 1 kez açılan popup

Alan Fiyatı1 yıllık 120 YTL

absürt forum icinde Aynı fiyat gecirilmekte istnilirse Zehirliyilan.Com müşterimiz olmakta ordada aynı fiyat gecerlidir :)

Benim anlatmadıgımda sizin bildiginiz reklam yeri varsa istek orayada güzel fiyat verilebilir :)

Hostinglerim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yorumlarınız icin teşekkür ederim. :)

artofevil = o deneme amaclı atılmıştı işte denedigim müşterim.

http://www.r10.net/hosting-ariyorum/175554-mirror-scripti-icin-linux-hosting-lazim.html

herhangi hek kek işleriyle ugraşmamktayız.

sitenin ziyaretcisi olmadıgı dogru ilk actıgımızda vps reseller bedava dagıtım yaptık. spam türü bir şey yok otomotik mesaj basmıyoruz seo geliştiriyoruz... Sayın WEBMASTER Arkadaşım ;)

mareze gelince benim marez yayınladıgımı gördünüzmü ? marezleride silmeye calışıyorum. marez yayınlayan herhangi bir yetkilide degildir.

adobede dreamwewar ve flashı görebilirsin ona marez diyemeyiz cunku marezlikten cıktı satın alan varmı ?

cakirx = yorumun icin teşekürler. Sizin webmaster forumu olarak nitelendirdiginiz forum amacım üye gelmesede kendi müşterilerim orda sorunlarını sorar oda bana yeter. ;) sonucta onlarda webmaster degilmi ?

Saygılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.