İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gelen postalardaki alt açıklamalar?

Darkart

1 Temmuz 2005
54
Arkadaşlar kurumsal firmaların epostalarının altında çeşitli bilgilendrici mesajlar olur. Bu nasıl yapılıyor nereden ekleniyor bilen var mı? Benim sunucuda mail enable kurulu. Ayaları oradanmı yapılacak, yardımcı olursanız sevinirim.

mehmet-ali

6 Şubat 2007
12
Konum
Ankara
Merhaba bunu webmail için aktifleştirebilirsin ama smtp kullananlara otomatik eklensin diyemiyorsun.

Webmail için istersen ;

1. WebMail'e girin

2. "Options > Settings"'e gelin

3. "Auto Signature:" ün altındaki make sure "Auto Signature Enabled"'i işaretleyerek imzayı yazın.

Darkart

1 Temmuz 2005
54
Senin dediğin kişisel imza. Ben bundan bahsetmiyorum. Adamlarda 300-400 eposta var. Devamlı değişen çalışanlar, devamlı açılıp kapanan epostalar için kimse her birey için webmaile girip bu işlemi yapmaz. Kaldı ki gelen mailler outlook üzerinden geliyor, yani ayar sunucudan yapılıyor ama bulamadım nereden oldugunu.

mehmet-ali

6 Şubat 2007
12
Konum
Ankara
Merhaba,
Ben demek istediğini gayet iyi anladım ancak MailEnable'da bu özellik yok demeye çalıştım varsa da ben göremedim. Paralı sürümlerinde var mıdır bilmiyorum, hMail'de filan var mesela. İstersen en sağlıklı bilgiyi mailenable'a mail atarak alabilirsin. Sonucu da burada paylaşırsın seviniriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst