İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geleneksel 1000.Mesaj

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet arkadaşlar bende 1000. mesaja ulaştım ve bir iyinet geleneğini devam ettiriyorum.

Burda üzdüğüm,kırdığım arkadaşlar varsa hepsinden özür dilerim.İyinette o kadar çok vaktimi geçirdim ki aslında 1000. mesaja gelmekte sanırım geç bile kaldım.

İyinette elimden geldiğince ve dilimin döndüğünce birşeyler katmaya çalıştım.Ama iyinettin bana kattıkları çok daha fazla oldu.Çok şey öğrendim,çok paralar kazandım ve en önemlisi çok arkadaşlıklar kazandım iyinet sayesinde.Onun için siz iyinetti oluşturan arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum...

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Saolun arkadaşlar umarım 1000 mesajı olmayan arkadaşlar sizlerde bu duyguyu yaşarsanız.Ama unutmayın olay 1000 mesaj olmak değil beraberce çok uzun zamanı geçirmiş olmak.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
insan utanır 3xxx msj sayısıyla hala mesaj atmaktan terbiyesizler...

@kralliste 5000 den fazla üyemiz var.. hatırlatırım..

bence 1999 da bırak :)

hayırlı olsun...

Üye: 5,765 Çay: 0,5 Ytl demek ki 2882,5 Ytl ihtiyaç var.Daha o kadar paraya ulaşamadım ama borcum olsun :p
pembekedi' Alıntı:
mesajlarını genel olarak beğendiğim bi arkadaşsın devamını dilerim.

Teşekkür ederim.Bunu duyduğuma gerçekten çok memnun oldum

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Hayırlı olsun arkadaşım benimde 1000 Msjım olsun imzadaki sitemi hibe edicem.. E tabi şaka :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.