İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gelin Dünyaları Verelim!!!!

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaslar bundan 2 ay öncesine kadar bende Erzincan da idim. Bende Erzincanlıyım.
Gercekten sadece tabiki Erzincan da bu sekilde insanlar yok ama durumu kötü olan cıplak ayakla kosan oyun oynayan cocuk sayısı bir hayli coktu. Olayın detayına girmeden farklı bir konudan bahsedeceğim. Doğunun gelisememesi halkı ile ilgilidir. Bu Diyarbakırda da Van da da Erzincan da da böyledir neden olarak göclerin fazla olması. Simdi Göclerle ne alakası var demeyin göcler hep batıya yapıldıgından Secimlerde kullanılan oy sayısıda ona göre artmaktadır ve Dünya Bankası buna göre illere pay vermektedir. Buda o ilin gelismesi için tabiki bir zorluk teskil edecektir ve is kaynaklarının doguya göre batıda daha fazla olmasıda bu durumu tetiklemektedir.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Iyi niyetle acilmis bu konunun amaci sasirtilmamali. Lutfen konuyu tartismaya itecek turde mesajlar gondermeyiniz.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
bir şirket olarak bu projeden birkaç kişiye destek veriyoruz.
kurucusunun sarget olduğunu bilmiyordum...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
konu Güncelleme...

Merhaba SargeT seni tebrik ediyorum. konuyu daha yeni gördüm. ilk fırsatta senle irtibata geçicem. Belki fazla birşey yapamam ama dediğin gibi bir kitap defter veya eski kıyafet vs. yardımcı olmaya çalışacağım. Peki bu konu hakkında gelişmeleri de buraya yazarsan memnun olurum. Bu mesajından sonra bir gelişme sağlanabildi mi ?

<KONU DIŞI>
Sen gerçekten o köyden misin ? ? ?
</KONU DIŞI>

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
konu Güncelleme...

Merhaba SargeT seni tebrik ediyorum. konuyu daha yeni gördüm. ilk fırsatta senle irtibata geçicem. Belki fazla birşey yapamam ama dediğin gibi bir kitap defter veya eski kıyafet vs. yardımcı olmaya çalışacağım. Peki bu konu hakkında gelişmeleri de buraya yazarsan memnun olurum. Bu mesajından sonra bir gelişme sağlanabildi mi ?

<KONU DIŞI>
Sen gerçekten o köyden misin ? ? ?
</KONU DIŞI>

Teşekkürler yagmayok açıkçası beklentimin çok çok altında oldu. Gerek mail gerekse diğer iletişim yollarından çok arayan soran oldu fakat icaraate geldiğimiz zaman pek bi destek olduğunu söyleyemem. Sadece yakın çevremden bir kaç arkadaşım olaya çok yönlü yaklaştı. Belki bu yazıyı okuduktan sonra diğer arkadaşlar yardımlarını farklı şekillerden ulaştırmış olabilirler o yüzden herşeye rağmen olumsuz konuşmak istemiyorum.

[konu dışı]
evet gerçekten o köydenim
[/konu dışı]

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Teşekkürler yagmayok açıkçası beklentimin çok çok altında oldu. Gerek mail gerekse diğer iletişim yollarından çok arayan soran oldu fakat icaraate geldiğimiz zaman pek bi destek olduğunu söyleyemem. Sadece yakın çevremden bir kaç arkadaşım olaya çok yönlü yaklaştı. Belki bu yazıyı okuduktan sonra diğer arkadaşlar yardımlarını farklı şekillerden ulaştırmış olabilirler o yüzden herşeye rağmen olumsuz konuşmak istemiyorum.

[konu dışı]
evet gerçekten o köydenim
[/konu dışı]

En azından o siteyi görüp ora üzerinden de birşeyler yapmış olabilirler.

Ben insanlarımızın bu konuya duyarsız kalacaklarını zannetmiyorum. Hiç birşey gönderemeseler bile çevrelerinde ki insanlara bu olaydan bahsedip yardımcı olmalarını sağlayabilirler.

Sadece sizin orası için söylemiyorum. www.kardesinisec.com

[konu dışı]
O zaman sen KEMAH yolu üzerinde eski adı ARDOS yeni adı BEŞİKLİ köyü nü bilirsin ? Erzincandan yaklaşık 20-30 dk. sonra gelen büyük bir yokuşdan sonra aşağı inerken. Hemen kenarda bulunuyor... Gerçi ben sizin köyü hiç duymadım ama belki bizimkiler bilirler.
[/konu dışı]

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
En azından o siteyi görüp ora üzerinden de birşeyler yapmış olabilirler.

Ben insanlarımızın bu konuya duyarsız kalacaklarını zannetmiyorum. Hiç birşey gönderemeseler bile çevrelerinde ki insanlara bu olaydan bahsedip yardımcı olmalarını sağlayabilirler.

Sadece sizin orası için söylemiyorum. www.kardesinisec.com

[konu dışı]
O zaman sen KEMAH yolu üzerinde eski adı ARDOS yeni adı BEŞİKLİ köyü nü bilirsin ? Erzincandan yaklaşık 20-30 dk. sonra gelen büyük bir yokuşdan sonra aşağı inerken. Hemen kenarda bulunuyor... Gerçi ben sizin köyü hiç duymadım ama belki bizimkiler bilirler.
[/konu dışı]

evet yagmayok zaten yukardaki mesajımın sonunda bunu dile getirdim, mutlaka bir şekilde bu mesaj bir yerlere gitmiştir buna eminim.

Malesef o köyü bilmiyorum çünkü bizim kemah ile mesafimiz 50 erzincan ile 100 KM erzincan ın en uç köylerinden bir tanesidir bizim köy. Sizinki merkeze çok daha yakın kalıyor.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
evet yagmayok zaten yukardaki mesajımın sonunda bunu dile getirdim, mutlaka bir şekilde bu mesaj bir yerlere gitmiştir buna eminim.

Malesef o köyü bilmiyorum çünkü bizim kemah ile mesafimiz 50 erzincan ile 100 KM erzincan ın en uç köylerinden bir tanesidir bizim köy. Sizinki merkeze çok daha yakın kalıyor.

[konu dışı]
:=) evet biraz öyle oluyor.
[/konu dışı]

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
bizim öğrenciler karneleri faxlamışlar :)
bir de mektup yolluyorlar arada bir ailevi durumlarından bahseden arkadaşları bu konuda duyarlı olmalarını isterdim.

Geyik bir konu olsaydı şimdide 1000 post kasılırdı ama birilerine yardım edilecek ya kimseden ses çıkmıyor !!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.