Site adresi:Hit resminde var.Her şeye uygun bir domaini var.
Site için istenen fiyat: 150 TL Tek Fiyat
Sitenin aylık getirisi: Belirli Bir reklam firmasında bağlı kalmadım.Günlük 7-8 tık alınıyor.
Sitenin açılış tarihi: 3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 250-400
Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple satılık
Hosting dahil midir: Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sonsuz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Satma Sebebim: Derslerimin zorluğundan dolayı ilgilenemiyorum.
Sitede Fizyoterapi ve rehabilitasyon(fizik tedavi) bölümünü okumam doğrultusunda yazdıgım sağlık yazıları var.Yaptığım yemeklerin tarifleri.Teknolojiyle ilgili arkadaşlarımın yazıları.izlediğim filmlerin değerlendirilmesi ve fragmanları.Freeware (dağıtımı ücretsiz ve telifsiz program ) indirme linkleri vardır.Domaininin yüksek aranma hacmine sahip olduğu tartışılmazdır.
Yazılar mümkün olduğunca seo ve penguene uygun yazılmıştır.
Sitede ünlü bir film karakterinin görselinden günlük organik hit baya bir gelmektedir.Ayrıca bu resim aramalarda ntvcnbc uludagsözlük gibi sitelerin üstünde hatta 1.sırada çıkmaktadır.
Hit
Film sitemden PR2 backlink 1 aylık hediye ve bazı seo ipuçlarını da hediye edeceğim JOKER kelimesinde google de 1. ve 2. görseli veren site arkadaşlar google tarafından seviliyor ve sitenin domaini her şeye uygun
Satış Multidir :R10 - WMAracı
Site için istenen fiyat: 150 TL Tek Fiyat
Sitenin aylık getirisi: Belirli Bir reklam firmasında bağlı kalmadım.Günlük 7-8 tık alınıyor.
Sitenin açılış tarihi: 3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 250-400
Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple satılık
Hosting dahil midir: Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sonsuz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Satma Sebebim: Derslerimin zorluğundan dolayı ilgilenemiyorum.
Sitede Fizyoterapi ve rehabilitasyon(fizik tedavi) bölümünü okumam doğrultusunda yazdıgım sağlık yazıları var.Yaptığım yemeklerin tarifleri.Teknolojiyle ilgili arkadaşlarımın yazıları.izlediğim filmlerin değerlendirilmesi ve fragmanları.Freeware (dağıtımı ücretsiz ve telifsiz program ) indirme linkleri vardır.Domaininin yüksek aranma hacmine sahip olduğu tartışılmazdır.
Yazılar mümkün olduğunca seo ve penguene uygun yazılmıştır.
Sitede ünlü bir film karakterinin görselinden günlük organik hit baya bir gelmektedir.Ayrıca bu resim aramalarda ntvcnbc uludagsözlük gibi sitelerin üstünde hatta 1.sırada çıkmaktadır.
Hit

Film sitemden PR2 backlink 1 aylık hediye ve bazı seo ipuçlarını da hediye edeceğim JOKER kelimesinde google de 1. ve 2. görseli veren site arkadaşlar google tarafından seviliyor ve sitenin domaini her şeye uygun
Satış Multidir :R10 - WMAracı