İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geliştirilmiş 3 Adet Seo Paket, - 20 - 40 - 60 TL'Den

Betrayal_13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
[FONT=&quot]3 Yeni BetrayalSeo Paketiyle Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz Paket İçerikleri Tamamen Yenilenmiş Olup Maximum Etki Edecek Şekilde Geliştirilmiştir..[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

100'Lerce Olumlu Referansımızla Çalışmalarımız Devam Etmekte..
[FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]
Fazla Söze Gerek Yok Alttaki Yorumları Okumanız Yeterli [/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Siteleriniz İçin Uygulanabilecek En Kaliteli [FONT=&quot]Seo [/FONT]Çalışması [FONT=&quot]PR[/FONT] Yükseltme Ve [FONT=&quot]Backlink[/FONT] Çalışmaları Yapmaktayız..

r10 Satış linki ;http://www.r10.net/sosyal-link-bors...ecenegi-20-tl-den-backlink-kelime-hit-pr.html

Resim Linki ; http://p1305.hizliresim.com/19/1/mn5c8.png

mn5c8.png

Eklenicek Siteler

- Çalışma Yapılan Sitelerin Pr Değerleri Yüksektir
- Çöp Site Yoktur
- İndex Sayıları Fazladır
- Alexa Değerleri Düşüktür

BetrayalSeo Paket Faydaları

- Sitenizin Hitlenmesi Ve Kelime Bazlı Yükselmesi Mümkün !
- Bu Paket Sayesinde Hedef Kelimelerinizde Arama Motorlarında Yükselmiş Olucaksınız
- Alexa Değerleriniz'de Düşüş Olucaktır
- Google İndexlenme Hızınız Artacaktır
- Google Pagerenk Değeriniz'de Yükselme Olucaktır

Rapor

Raporlarınız İş Alımından Sonraki 4 - 5 Gün İçerisinde Belirtmiş Olduğunuz Mail Adresine Gönderilir..

Vermeniz Gereken Bilgiler[FONT=&quot]
[/FONT]

Site İsmi ;
Site Açıklaması ;
Anahtar Kelime ;
Makale ; ( Gold Ve Platin Paketlerde Ücretsizdir )
Raporun Gönderileceği Mail Adresi ;

Ödeme Seçenekleri

İş Bank
Garanti Bank
Misli
Sanalpazar
Paypal

Hızlı İletişim
Msn , Skype

[email protected]

Hizmet Alanlardan Birkaç Yorum..

Alıntı:
dayf16 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar selamun aleyküm;

çalışmaya yaptıralı 2 hafta oldu sitem 2 hafta önce rekabet olan bir kelime de 3. sayfada çıkıyoru bu sabah kontrol ettiğimde 1. sayfa da 9 . sıraya gelmiş.Betrayal arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.bu kadarını beklemiyordum açıkçası rekabet olan bir kelime de muhteşem oldu site girişleri coştu
smile.gif
başka bir site için tekrardan çalışıcam arkadaş ile.güvenle ticaret yapın muhteşem faydalı oluyor.

selamlar saygılar...

Alıntı:
deFaCtoo Nickli Üyeden Alıntı
platinum paket alınmıştır geçen seferde almıştım recep kardeşten gerçekten mükemmel çıkarmıştı sitem 27 tekil den 6.537 tekile çıktı ellerine sağlık recep kardeş her zaman böyle olmaya devam et iyi çalışmalar dilerim

Alıntı:
RoxiRox Nickli Üyeden Alıntı
Platin paket aldım hitlerim tavan yaptı resmen, günlük 700 olan hitim bir hafta içinde 2k yı geçti resmen.

kvttg.png

Alıntı:
aversus Nickli Üyeden Alıntı
vallahi kardeşim ellerine sağlık diyorum toplam 5 site için öalışma yaptık hepside iyi yerlere geldi en son yaptırmış olduğum teknoloji sitemde ilk 500 de yokken anahtar kelimelerde birinde 1ncı sayfa 9cu sıra dıgerınde 1ncı sayfa 5 cı sıra ellerine sağlık tüm çalışamalarımızdan verim aldım ve şuan bu forumdaki bu tarz iş yaptıracak arkadaşlara sesleniyorum 1 aylık film sitem bile kelime lerde en üstlerde sayesinde gözünüz kapalı iş vere bilirsiniz arkadaşa referansları zaten sağlam söylemeye gerek yok hayırlı işler dilerim recepim ...

Alıntı:
Liderhan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşa 10 günlük yeni sitem için çalışma yaptırmıştım. Aslında ilk yaptırmaya karar verdiğimde çok fazla endişelerim vardı. Acaba sandboxa girermiyim vs..

Sonuç olarak iyi ki yaptırmışım.

Alıntı:
Provizyon Nickli Üyeden Alıntı
20 TL'lik başlangıç paketinden aldığımız sonuçları buraya yazacağımı belirtmiştim.

Betrayal Başlangıç Paketinden bir sitemin iki farklı kelimesine uygulattım. Bugün 20. günü geçti.

Kelimeleri burada belirtmeyi doğru bulmuyorum ama cidden zor kelimeler. Forumda yüksek ticaret puanı olanlara gönderebilirim.

Birinci kelimede sitem 14. Sıradan 4. Sıraya, ikinci kelimede ise 18. Sıradan 2. Sıraya yükseldi.

Şimdi siteye biraz daha özgüç içerik girip 5 farklı kelimede daha çalışma yaptıracağım. Forumda bu güne kadar aldığım paketlerde bu kadar etkilisini gerçekten görmedim.

Emeğinize sağlık üstadım.

Alıntı:
onrckr Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşla 3 başarılı çalışma yaptım , hepsinden memnun kaldım. Şimdi 4.kez çalışma için sipariş verdim. Sürekli çalıştığım ve memnun olduğum bir arkadaş. Tavsiye ederim.
Klasik paket olmasına rağmen çalışma yaptığımız sitelerden birisi ;

ekranalntsyj.jpg

Alıntı:
RootAjans Nickli Üyeden Alıntı
Çalışmanın Sonuçları ve Raporları İyi olunca bende kendisine bir rapor hediye etmek istedim.
Domain : henüz 1 aylık pr0 haliyle
biggrin.gif

günlük ortlama 70-80 hit vardı çalışmaya başlandığında şimdi 250 hit civarı hızla güzel bir grafik ile artış gözlemleniyor.
Arkadaşın Emeğinin Yorumları Grafiklerle Size Bırakıyorum .
Tavsiye Edebileceğim Bir Aradaşımız Oldu.
İyi Çalışamalar Dilerim.
j5r0y.jpg

Alıntı:
arkadaşla calısmaya 1 hafta önce başladık teknoloji sitemle google de ilk 500 de olmayan 3 kelımem sırayla yukseldı 1ncı kelımem googlede 12cı sıraya kadar geldı 10 gunde dıger kelımelerde 3 sayfadan yukarı cıkmıyor basarılı calısmaları var arkadaş ısını tıtızlıkle yapıyor ve sorun oldugunda sureklı soruyorum cevap verıyor ılgılı bır arkadas kendısı bu ısı ustalık ve tıtızlıkle yapıyor kesınlıkle tavsıye ederım ..

Alıntı:
Provizyon Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşla rekabetin çok yoğun olduğu iki kelimede çalışma yaptık. Kelimeleri buraya yazmayı doğru bulmuyorum. En düşük pakette yaptığımız bir çalışma olmasına rağmen 10. günde her iki kelimede de çok ciddi bir yükseliş gördük. Bu çalışmadan başka bir çalışma kesinlikle yapılmadı. Sonuçları görene kadar buraya yazmak istemedim ama gerçekten çok faydalı paketler.

Çalışma yaptığımız sitede tüm alt kelimelerde Betrayal ile çalışma kararı aldım. Hayırlı işler diliyorum arkadaşa.

Alıntı:
Abraxas Nickli Üyeden Alıntı
paketi geçen hafta almıştım ve 16.sayfada olan bir kelimede bugün kontrol ettiğimde 1.sayfada 7.sırayadayım. teşekkürler çok güzel bir çalışma oldu gerçekten.

Alıntı:
pan_river Nickli Üyeden Alıntı
25 den 12. sıraya geldim ve hızla yükselmeye devam ediyorum Teşekkürler Hocam.

Alıntı:
Umutbey Nickli Üyeden Alıntı
Bir hafta öncesine kadar arkadaşa yaptırdım işini teslim etti. İşi yaptırmadan önce anahtar kelimede 9. sırada çıkıyordum şu an 2. sırada çıkıyorum gerçekten harika..

Alıntı:
KudretÇ Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ilk mesajınıza eklemek isterseniz:

Çalışmadan bir hafta sonra
smile.gif

gy4md.jpg

Alıntı:
legendking15 Nickli Üyeden Alıntı
tekrar calisma yaptirmak istiyorum.

Once ki seo uygalattigim sitem 254 deydi calismanizdan yaptirdim ve siralamam suan 2.sirada
smile.gif

Yeni sitemi de sizlerle calisarak yukseltmek istiyorum cunku sizin calismaniz sayesinde ilk sayfaya girecegine musteri olarak kendim garanti veriyorum
smile.gif

Calisma yaptirabilirsiniz rahatlikla. Benim sitelerin siralamasina inanmak isteyenler ozelden mesaj atsinlar gosteririm
wink.gif

Alıntı:
Mura Nickli Üyeden Alıntı
İkinci bir çalışma daha yapıldı Hatta Ücretini hala ödeyemedim
smile.gif
Aramıda Halledecem en kısa zamanda ....Sitem Biraz bekleme yapıldıktan sonra sitem su anda senytan kulağına kursun mu desem bi yerlerimi mi kasısambilemiyorum nazarlardan korumak amaclı... 9 sıraya yerleşti işinde iyi ve iş harici bilgilerinde yardımcı bir arkadaş...

Alıntı:
Effe Nickli Üyeden Alıntı
Recep Bey'den üst üste 2 defa paket aldım. Sitelerim 2. haftalarından sonra, ciddi anlamda yükseldiler. Ayrıca, kendisi için şunu rahatlıkla söyleyebilirim; daha önce çalıştığımızda haliyle önce bir ticaret gereği güven lazım. İş sonrası para verebilirim dediğimde, ikiletmedi bile
smile.gif
3 gün içerisinde ilk 2 siparişin raporunu anında dediği vakitlerde sundu.
Sonraki siparişimizde de , bazı sorunlar yaşadığı için telefonla bildirmişti gecikeceğini. Raporları alıp ödeme yapacağım dediğimde, bu ikramımızdır dedi. Parasında pulunda değiliz tabiki, böyle davrandığı için kendisine yalakalık yapıyoruz sanmasın kimse. Arkadaş, kendi konusunda nadiren işleri sonuçlandırıp - faydasını fazlasıyla gördüğümüz kişilerden biridir. Konusundaki mesajlardan ve sanırım konunun sayfa adedinden bu bellidir
smile.gif

Şuan bir paket daha sipariş ettik, şahsen zerre şüphemde yok. Kendisine ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim
smile.gif

Alıntı:
Kaanatak Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşla geçen hafta çalışma yaptırmıştık.Bu kadar kısa sürede bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim.Beş gün içerisin de ki hit farkı fotoğrafta mevcut.Fazlası ile memnun kaldım ve arkadaşın konusuna da bunu yansıtmak istedim.

Alıntı:
Efe_INCE Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,

Arkadaşa yaptırdığım çalışmadan önceki ve sonraki sonuçları paylaşmak istedim.

Hedef kelimelerimden biri için, çalışmadan önce screen almıştım.

İşte önce:

Genel :

fc38m.jpg

Hedef Kelime Sıra:

fc397.jpg

Çalışmadan Sonra:

Genel :

fc39k.jpg

Hedef Kelime :

fc3b1.jpg

Recep Bey'e gerçekten çok teşekkür ederim.

Not: Bu mesajdan kendisinin haberi yoktur, sadece yaptığı işin fayda sağladığını ve işi sorunsuz teslim ettiği için kendisine teşekkür için paylaşılmıştır..

Alıntı:
Mura Nickli Üyeden Alıntı
geçenlerde bir çalışma yaptırdım biraz tedirgin bi şekilde ..... sonuç itibari ile bircok sahtekar var.... ama bi düşününce çok çok 20-30 tl gibi cuzzi bir para gider giderse basımın gözumun satakası olsun diyerek bir arkadasımın gazı ilede yaptırma kararı aldım raporu elime 2 gunde geldi rapor gelir gelmez sitemi verdiğim anahtar kelime ile analiz yaptım birde baktımki googlede ilk 500 de olmayan site 14 sıraya yerleşmiş sanbax vs gibi yermiyiz düşüncesi ilede bu zamana kadar yorum yapmadım su an arada analizlerime baktığımda 14-15-16 cı sıralardan aşşağı düşmüyor .. biraz bekle dikten sonra tekrar bir çalışma yapabilirim diğer sitelerim içinde ayrı ayrı çalışma yaptıracağım kesinlikle ben gibi bu işi yarım yamalak bilen arkadaslara tavsiye ediyorum en azından güvenilir ve işinin ehi bir arkadaş.... Tekrar Teşekkür ederim.....

Alıntı:
rabii Nickli Üyeden Alıntı
anahtar kelimem (daniel klein saatler) 250. sıradan 1.sayfa 3.sıraya geldi bi kaç gün içinde
ne denebilirki gerçekten süper bir çalşıma

Alıntı:
CyBeRPrenS Nickli Üyeden Alıntı
Çalışma yapılmadan önce anahtar kelimede 32. sıradaydı 12. sıraya geldi. diğer sitelerim içinde 3 paket sipariş verildi. Emeğine sağlık arkadaşım.

Alıntı:
SER Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, arkadaşa yaptırğırm işden memnun kaldım. Sıralamada 2 ci sayfada bulunan sitem suan 8' ci sıraya kadar geldi 2 ci calısmayı yaptırmayı düsünüyorum. Emeğine sağlık kardeşim.

Alıntı:
onrckr Nickli Üyeden Alıntı
İstediğim kelimede 25.sıradayken 2.sıraya yükseldim. Kelime anlamında sitem yükseldi.

Alıntı:
atkhosting Nickli Üyeden Alıntı
2. Çalışma rapor alındı.

1. Çalışmada istenen sonuça ulaşıldı kelimler google 'da 2. sıraya yerleşti.
Teşekkürler.

Alıntı:
Cankalemi Nickli Üyeden Alıntı
Çalışma
yapmadan önce 67'inci sıradayken daha
şimdiden 26.nci sıraya yerleşmiş durumda, mükemmel iş diye buna denir
smile.gif

Betrayal uygun fiyata kaliteli hizmet diye buna denir, teşekkürler.

Alıntı:
boraege Nickli Üyeden Alıntı
iki sitem için çalışma yapmıştım. Etkisini hemen gösterdi. Birinicisi 61. sıradan 28 sıraya, İkincisi ise 25. sıradan 11. sıraya kadar geldi. Bu çalışmaya bu kadar etki için teşekkürler...

Alıntı:
Videoreklam Nickli Üyeden Alıntı
Harika bir arkadaşım işini tüm dürüstlüğüyle yapmakta ayrıca çok anlayışlı ve alakalı.

İlk sayfa 8.ci sıradan 4.cü sıraya yükselme söz konusu tekrar teşekkürler

Alıntı:
zaptak Nickli Üyeden Alıntı
Daha çalışmalarımız bitmedi ama etkisini görmeye başladık, 2. Sayfanın 6. sırasından birinci sayfaynın 9. sırasına yükseldik. Çalışma başlayalı 3 gün oldu.

Alıntı:
LosT1983 Nickli Üyeden Alıntı
Rapor teslim alındı. Forum sitem veritabanı hatası yüzünden cuma, cumartesi ve pazar günleri kapalı kalmıştı.Pazartesi sabahı forum sitemi aktif ettim.Site 2 gündür gerçek anlamda aktif.2 gündür hiç beklemediğim kadar ziyaretçi geliyor siteme.Betrayal_13'e çok teşekkür ediyorum böyle bir hizmet verdiği için bizlere
smile.gif

Alıntı:
izlemesitesi Nickli Üyeden Alıntı
Rapor teslim alındı. Güvenilir ve hızlı arkadaş . Sitem 2 gün içinde 41. sıradan 26. sıraya yükseldi bu kadar hızlı etki beklemiyordum . Bu seo çalışmasını kesinlikle yaptırmalısınız . İnşallah bir daha çalışacağız arkadaşla. Teşekkürler.

Alıntı:
legendking15 Nickli Üyeden Alıntı
Çalısmam bitti düzde 10 gun içerisinde belli olur demişti ama 2. Günden kendini belli etti .istedigim kelimeden 3. Sıraya yerleştim bu fiyatta olan islemden hic beklemiyordum böyle basarı
smile.gif
teşekkürler yeni bir kampanya bekliyorum
smile.gif

Alıntı:
rabii Nickli Üyeden Alıntı
çalışma süper,işin ehli bi arkadaş çalışmanın ilk günü hitt artışı %100 oldu teşekkür ederim

Alıntı:
Direj Nickli Üyeden Alıntı
Rapor Teslim Alındı Gerçekten Kardeşim Güzel Bir Çalışma Yapmış Eline ve Gözlerine Sağlık Bu Çalışmayı İsteyen Arkadaslara Tavsiyem Bu kardeşimizle Çalışmasıdır, Ben Kendi Adıma Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım Saygılar Allah Kolaylık Versin.

Alıntı:
HeReTiC Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşa belki 50 tane iş vermişimdir hepsininde raporlarını aldım + ödemelerini bile işi yaptıktan 10-15 gün sonra verdiğim zamanlar oldu,
gerçekten işini düzgün yapan bir arkadaşımız.

hafta sonu 10 adet iş daha verilecektir.

Alıntı:
kanas271 Nickli Üyeden Alıntı
rapor alındı etkisi görülmeye başlandı arkadaşlar tavsiye ederim 2 arkadaş yaptırdık ikimizde etkisini gördük

Alıntı:
Umutbey Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim arkadaş gerçekten çok uğraşmış. Yaptığı iş aldığı paradan daha çok.. Helal olsun.. Umarım tekrar çalışırız.. Faydasını daha bugünden gördüm çalışma da daha bugün bitti ama 4 günlük bir çalışmadan sonra Alexa da sıralamam 71binden 51bine düştü ilerleyen günlerde daha çok faydası olacağına eminim..

Hocam hatta yeri gelmişken soruyum başka ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz?

Alıntı:
Demirkan Nickli Üyeden Alıntı
Seo Paketi 4.Kez Yaptırılıyor , Hangi siteme yaptırsam Kesin Artış Gözledim
Seo Betrayal_13 Ten Sorulur : )

Alıntı:
kardesımın ellerıne saglık dıyorum 18 gunluk sıtem calısma yapıldıkdan sonra ıstedıgım kelımelerde super yerlere geldı hemde cok buyuk rekabet ortamı olan kelımelerde yukselmeı sagladı suana kadar 4 calısma yaptık 5 cı ıcınde sıparıs verdım kendısıne

Alıntı:
atakan3444 Nickli Üyeden Alıntı
rapor alındı arkadaşlar güzel çalışma olmuş 3 adet kelime verdim film ile alakalı hepsi kat kat üstlere çıktı eline sağlık hocam

Alıntı:
Daha önce 2 sitem için çalışma yaptım.. Kısa sürede etki olduğundan bu kez 5 site için anlaştık Ödeme yapıldı raporlar bekleniyor. İnş yine etki sağlanır.

Alıntı:
sicakmsn Nickli Üyeden Alıntı
çalışmanın sonuçlarını bugünden görmeye başladım kelimelerimde 20 sıra üste çıktım bile tşkler recep ii çalışmalar

Alıntı:
Kaanatak Nickli Üyeden Alıntı
1 Adet daha Gold paket satın alınmıştır.Sürekli çalışma gerçekleştiriyoruz ve bu paketlere bu fiyatlar mükemmel etkili..

Alıntı:
ErzurumPark Nickli Üyeden Alıntı
Rapor teslim alındı.Gerçekten güzel çalışma.Ayrıca paket içeriğine göre daha fazla çalışma yaptığınız için teşekkür ederim.

Alıntı:
Oguz11 Nickli Üyeden Alıntı
daha önceden bir sitem için çalışma yaptrmıştım çok memnun kaldım diğer bi sitem için çalışma yaptıracağım sanalpazar linki pm lütfen

Alıntı:
Ayz3T Nickli Üyeden Alıntı
bir adet alınmıştı önceden faydasını gördüm. bir adet daha alıyorum. çalışmaya başladı arkadaş. teşekkürler

Alıntı:
skypuncher Nickli Üyeden Alıntı
Rapor'u teslim aldım, detaylı ve özenli bir şekilde hazırlanmış.. Kaliteli hizmet teşekkür ederim.

Alıntı:
Bluewater Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş işini büyük bir titizlik ile yapıyor. Rapor geldi ve oldukça memnun kaldım, İyi çalışmalar.

Alıntı:
qoxu Nickli Üyeden Alıntı
rapor alındı kaliteli iş çıkardı. yeni sipariş vermeyi düşünüyorum

Alıntı:
skypuncher Nickli Üyeden Alıntı
Harika iş çıkarmış, Raporlar özenle hazırlanmış. Yeni siteler için pm atıyorum.

Teşekkür ederim.

Alıntı:
FeNoMeN_ Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşa daha öncede çalışma yaptırıp sitelerimde faydasını görmüştüm.Şimdide 2 adet Gold çalışması için sipariş verilmiştir.

Alıntı:
FeNoMeN_ Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşa yaptırmış olduğum çalışma çok verimli oldu,sitem şu an ilk sayfada çıkıyor kendisine teşekkür ediyorum.

Alıntı:
Seo Paketi 4.Kez Yaptırılıyor , Hangi siteme yaptırsam Kesin Artış Gözledim
Seo Betrayal_13 Ten Sorulur : )

Alıntı:
Seo Çalışmasıyla Sitelerimle kelime bazlı kesin Yükselme oldu Arkadas işini iyi yapıyor.

Alıntı:
kenansagiroglu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş konuya hakim, bilgili, tecrübeli herkes gönül rahatlığı ile çalışabilir ve beklentilerine değecek başarıyı görebilir. Tavsiyemdir.

Alıntı:
arkadaş ile ilk olarak 2 site sonrasında ise 5 site ile ilgili çalışma yaptım. Hepsinde de istediğim kelimelerde başarıyı yakaladım. Ellerine sağlık. çalışmalarının devamını dilerim...

Alıntı:
Oguz11 Nickli Üyeden Alıntı
Rapor alındı gayet güzel bir çalışma ve detaylı rapor teşekkürler iyi çalışmalar

Alıntı:
Cankalemi Nickli Üyeden Alıntı
Rapor alındı, güzel iş çıkarılmış. Ayrıca fazla yapılan iş için teşekkürler
smile.gif

Uygun fiyatta iyi çalışma herkese tavsiye ederim.

Alıntı:
Kage Nickli Üyeden Alıntı
Rapor elime ulaştı arkadaşa teşekkür ederim. En ufak sorularımı bile yanıtladı gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz.

Alıntı:
Arkadaşla bir site için daha çalışma yapıldı, aynı titizlik aynı kalite.
Kendisine çok teşekkür ederim.

Alıntı:
webledik Nickli Üyeden Alıntı
Rapor teslim alındı,ilgili ve işini iyi yapan bir arkadaşımız.İki hafta içinde kelime bazında da hızlı bir yükselme oldu.

Alıntı:
biliyom Nickli Üyeden Alıntı
Hızlı rapor gonderili çalışma çok başarılı Teşekkürler

Alıntı:
ayrıntılı olarak rapor alınmıştır itinalı iş yapmayı standart hale getirdiği için Betrayala ayrıca teşekkürler.

Alıntı:
kontrakurt Nickli Üyeden Alıntı
1 site için çalıma yaptırdım rapor elime sorunsuz ulaştı hızlı ve ve işini fazlasıyla yapan bi arkadaşımz teşekkür ediyorum

Alıntı:
BySiriUS Nickli Üyeden Alıntı
raporlar elime ulaştı çok kaliteli bir çalışma olmuş. tekrar çalışmak üzere inş.

Alıntı:
AJaNSULuS Nickli Üyeden Alıntı
Uygun Fiyat , Temiz İşcilik, Hızlı Teslimat,
Bi paket aldım herkeze tavsiye ederim bayramdan sonra 10-15 paket daha alıcam çok teşekkür ederim

Alıntı:
rapor alınmıştır her zamanki gibi itinalı iş.

Alıntı:
sinan06 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler paketin fazlası var eksiği yok kolay gelsin tekrar çalışmak dilegi ile...

Alıntı:
Rapor teslim alındı, arkadaş titiz çalışma yapmış. Çok teşekkür ederim kendisine.

Alıntı:
Sonsuzsiyah Nickli Üyeden Alıntı
1 adet sitem için çalışma yaptırdım zamanında rapor teslimi oldu ilgili bir arkadaş , Hayırlı satışlar dilerim.

oktayefe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşa ödeme yapıldı rapor 5gün içerisinde teslim edilecek sekilde anlaşıldı beklenmektedir

Betrayal_13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İş Alımı Devam Etmekte..
Msn Ekleyerek İletişim Kurabilirsiniz..
Msn , Skype : [email protected]

[FONT=&quot]Yeni Ve Geliştirilmiş Paket İçerikleriyle Çalışmalarımız Devam Etmekte..[/FONT]

Betrayal_13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İş Alımı Devam Etmekte..
Msn Ekleyerek İletişim Kurabilirsiniz..
Msn , Skype : [email protected]

[FONT=&quot]Yeni Ve Geliştirilmiş Paket İçerikleriyle Çalışmalarımız Devam Etmekte..[/FONT]

ciksinan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önemli olan kalıcı bir hit artışı bunu garanti ediyormusunuz, yani adam çalışmayı yaptırınca kısa süreli hit artışı ve sonrasında tekrar düşüş yaşarmı ?

oktayefe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çalışmam bitti ve siteme hiç ekleme bile yapmadığım halde 30.40 hit varken şimdi ise 1k ve üzeri oldu süper calışma teşekkür ederiz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.