İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gencturk1453 Sahtekardır

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Genctürk1453 Sahtekar birisidir.

hiç bir şekildegüvenmeyin sadece beni degil forumda 1 kişiyi daha dolandırdı hakkımı haram ediyorum Allahından bulsun.

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aslında Suç Bende Güvenmekle Hata Ettim
Ama İnsanda namus şeref olsa böyle yapmaz
Script sattım c.tesi günüydü dedimki senin işini göreyim şimdi vereyim script i parayı p.tesi veririm dedi kaç p.tesi geçti yok :)

Aslında belki suç bende ama güvendim Namusumuzla şerefimizle iş yapıyoruz.
Ama İş Yaptıgımız Adam Bizden Farklı.

Başka msn açmış ekledim farklı bir msnden tanımamazlıktan geliyor karıştırıyorsun falan diyor

Allah Belasını Versin.

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gencturk1453 sana pazartesiye kadar muhlet..paramıızı odemezsen seni dava edecez..gel vazgeç..yoksa geri kalanı sen duşun..

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya Gene Benim Alacagım para 50-60 ytl
Değermi 50 ytl için Namusuna şerefine laf attırman
Yazık sana

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim alacagımda da bişey yok abi..120 ytl..adam 1 aydır vermedi..p.m atıyom yok..yazıklar olsun ne deyim daha.. iyinetten diye adama guvendik..şimdi ortalıkta yok..

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yemin Ederim Bende İyinetten diye güvenip verdim

başka birisi olsa vermezdim dedim iyinette seviyeli bi ortam var bu kadar para için kendine laf getirmez güvendik

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar öncelikle hepinizden özür dilerim gencturk1453 nickli şahısla pek bi samimiyetim yoktu geçen gün msn e girdi ve birisi beni msn e ekledi heredottr nickli kimsin dedim ben gencturk1453 davetiye yollarmısın dedi bende yolladım :( buradaki nicki heredotr aklınızda bulunsun ayrıca böyle bir şahıs olduğunu bilmiyordum tekrar özür dilerim :(

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Haberim Var kendisini msne ekledim heredotr bana tanımamazlıktan geliyor
yok efendim karıştırıyorsunuz yokşu yokbu yani eğer admin ' den ricam bu kişiyi banlarsanız sevinirim . genede siz bilirsiniz Saygı duyarım .

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Haberim Var kendisini msne ekledim heredotr bana tanımamazlıktan geliyor
yok efendim karıştırıyorsunuz yokşu yokbu yani eğer admin ' den ricam bu kişiyi banlarsanız sevinirim . genede siz bilirsiniz Saygı duyarım .
Benide eklemişti kimsin neden ekliyorsun dedim ben gencturk1453 dedi.

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adminden ricam bu adamın biliglerini bana versin..ben ciddiyım..avukatıma verecem. 120 ytl sinde değilim ben..ama akıllanmalı bunu gibiler.. forumun adını kirletmemeli..

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ver iyi edersin bende para için degil bu adam çok kişiyi dolandırır.

admin nerden bilsin bilgilerini

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5