Merhaba arkadaşlar sizlere tanıtacağım sitenin adı Genius Capital Limited. Bu site 20.08.2013 tarihinde açılmıştır ve açıldığı günden itibaren yaklaşık 21 Bin üyesinde anında ödeme yapmaktadır. Site bütün hyip monitörlerinde Paying durumdadır. BURAYA tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
Sitenin ödeme planları aşağıdaki şekildedir.
Plan 1: GCL Starter
Günlük Kazanç % 2 Kazanç
Yatırım Gün Süresi 15 İş Günü
Yatırım Geri Dönüş %30
Anapara İadesi Var
Anında Çekim Evet
Minimum Yatırım 10 $
Maksimum Yatırım 10.000 $
Plan 2: GCL Regular
Günlük Kazanç % 2.5 Kazanç
Yatırım Gün Süresi 30 İş Günü
Yatırım Geri Dönüş %75
Anapara İadesi Var
Anında Çekim Evet
Minimum Yatırım 500 $
Maksimum Yatırım 50.000 $
Plan 3: GCL Advanced
Günlük Kazanç % 3 Kazanç
Yatırım Gün Süresi 60 İş Günü
Yatırım Geri Dönüş %180
Anapara İadesi Var
Anında Çekim Evet
Minimum Yatırım 1000 $
Maksimum Yatırım 100.000 $
GCL ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ
Sisteme yatırım yaparken karşınıza Birleşik Oranı Çıkacak. Bilmeyen arkadaşlar için Birleşik Oranı aşağıda basit bir şekilde anlatmak istiyorum.
- Birleşik Oranda %0 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %100'ü withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %25 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %25'i yatırımınıza %75'i ise withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %50 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %50'si yatırımınıza %50'si ise withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %75 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %75'i yatırımınıza %25'i ise withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %100 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %100'ü yatırımınıza düşecektir.
ÖDEME YÖNTEMLERİ
Perfectmoney
Solidtrustpay
Egopay
Okpay
- GCL sisteminden minimum para çekme miktarı sadece 1$ arkadaşlar.
- Ödemeler otomatik ve anında yapılmaktadır. Aşağıda sizlere ödeme kanıtımı ve ödeme zamanımı gösteren resimleri görebilirsiniz.
- Dikkat etmeniz gereken bir nokta sisteme üye olurken bir PIN kodu belirleyeceksiniz. Bu PIN kodunuzu unutmayın para çekimi yaparken bu kod sizden istenecektir arkadaşlar.
- Sistemden Referans kazancı %5 'dir. Her türlü yardım için bana buradan veya Skype adresimden ulaşabilirsiniz.
REFLİ LİNK: TIKLAYINIZ
Refsiz Link: Tıklayınız
ÖDEME KANITIM: Üzerlerine tıklayarak görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 6406
Ekli dosyayı görüntüle 6407
Sitenin ödeme planları aşağıdaki şekildedir.
Plan 1: GCL Starter
Günlük Kazanç % 2 Kazanç
Yatırım Gün Süresi 15 İş Günü
Yatırım Geri Dönüş %30
Anapara İadesi Var
Anında Çekim Evet
Minimum Yatırım 10 $
Maksimum Yatırım 10.000 $
Plan 2: GCL Regular
Günlük Kazanç % 2.5 Kazanç
Yatırım Gün Süresi 30 İş Günü
Yatırım Geri Dönüş %75
Anapara İadesi Var
Anında Çekim Evet
Minimum Yatırım 500 $
Maksimum Yatırım 50.000 $
Plan 3: GCL Advanced
Günlük Kazanç % 3 Kazanç
Yatırım Gün Süresi 60 İş Günü
Yatırım Geri Dönüş %180
Anapara İadesi Var
Anında Çekim Evet
Minimum Yatırım 1000 $
Maksimum Yatırım 100.000 $
GCL ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ
Sisteme yatırım yaparken karşınıza Birleşik Oranı Çıkacak. Bilmeyen arkadaşlar için Birleşik Oranı aşağıda basit bir şekilde anlatmak istiyorum.
- Birleşik Oranda %0 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %100'ü withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %25 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %25'i yatırımınıza %75'i ise withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %50 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %50'si yatırımınıza %50'si ise withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %75 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %75'i yatırımınıza %25'i ise withdraw balance'nize düşecektir.
- Birleşik Oranda %100 işaretlerseniz, günlük kazancınızın %100'ü yatırımınıza düşecektir.
ÖDEME YÖNTEMLERİ
Perfectmoney
Solidtrustpay
Egopay
Okpay
- GCL sisteminden minimum para çekme miktarı sadece 1$ arkadaşlar.
- Ödemeler otomatik ve anında yapılmaktadır. Aşağıda sizlere ödeme kanıtımı ve ödeme zamanımı gösteren resimleri görebilirsiniz.
- Dikkat etmeniz gereken bir nokta sisteme üye olurken bir PIN kodu belirleyeceksiniz. Bu PIN kodunuzu unutmayın para çekimi yaparken bu kod sizden istenecektir arkadaşlar.
- Sistemden Referans kazancı %5 'dir. Her türlü yardım için bana buradan veya Skype adresimden ulaşabilirsiniz.
REFLİ LİNK: TIKLAYINIZ
Refsiz Link: Tıklayınız
ÖDEME KANITIM: Üzerlerine tıklayarak görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 6406
Ekli dosyayı görüntüle 6407