İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gerçek Bir Şirket ile 40 Günde%100 Kazanmak İstermisin?(Ödeme Kanıtlı)

worker66

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi size gerçekten ödeme yapan ve gercek şirketlerin hiselerini alarak para kazanacagınız bir sistemi tanıtacagım. sistem işleyişi şu şekildedir.
BU sistemin hyip oldugunu da düşünmüyorum. çünkü;

Fırsatlar herkes için eşittir,önemli olan onları nasıl degerlendirdiğinizdir. Karşımızda geçek sirketlerin hisseleri, var ve burda yatırım yapanların riski yok risk burda şirketin. kısaca işleyiş şu şekilde.

Birçok yatırım seçenekleri var bütçenize göre gerçek şirketlerin istediginiz kadar hisse alabilirsiniz. hisselerde zarar etme şansınız sözkonusu degildir.
Aldığınız hisse 40 günde 35 günde 2 katı olarak tekrar ödüyor.üye oldugunuzda detayları daha net anlayacaksınız. Diyelim 100 dolar yatırdınız 40 gun sonra 200 dolar olara dönüşü oluyor. isterseniz paranızı günlükte cekebilirsiniz. 24 saate yapılıyor ödemeler.
ÖRNEK:sistem şöle. bir firmanın acil yüklü nakit ihtiyacı var. firmadan talep çok firmanın piyasaya arzı az. üretim yapması için malzeme alacak paraya sıkışmış. müşteri hazır ama para yok ki üretim yapsın. Neden bankadan almıyorlar sorun ne bilmiyorum ama cushiona geliyor atıyorum bana 1 milyon dolar ver 40 gün sonra sana 2,3 milyon dolar veriyim diyo özetle .firmadan cushion alacağı paraya karşılık caydırıcı bir miktar teminat alıyor ki sözünden dönmesin.anlaşma imzalıyorlar firmanın sözünden dönme ihtimali yok yani. Sonra bu 1 milyar doları mesela 3 er5 er dolarlık hisselere bölüp satıyolar. günlük kar veriyo sabit. cushionun kaarı firmadan aldığı 0,3 milyar komisyon. bizim de paramız 2 katına çıkıyo.

Referanslı üyelik için

Referanssız üyelik için

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.