İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gereksiz indekslenen sayfalar ile ilgili

rematnarab

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
Yeni farkettigim uzere yaklasik 3 aydan beri googleda indekslenen sayfalarimda gozle gorulur bir artis var yeni hicbirsey eklemedigim halde. 76 indexli sayfadan 256 ya firladi bir anda. Bundan dolayi oldugunu tahmin ediyorum penalti almis vaziyetteyim, cok az kelimede aramalarda cikar duruma dustum bir anda.
Site:www.medikalyasam.com ile arama yaptigimda ayni sayfayi gosteren cok sayida url in indekslenmis oldugunu gordum. Ornek olarak asagidaki linke benzer bircok sayfa indeksli durumda. Sitem bir hazir program ve siteyi yapan yazilim ekibiyle iletisime gectigimde bu URL nin google tarafindan indekslenme sebebini bilmediklerini ve yazilimdan kaynaklanmadigini soylediler. Son 3 ayda herhangi bir algoritma degisikligi yada bu tur sayfalarin indekslenmesiyle ilgili bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.

http://www.medikalyasam.com/index.p...3Dlist=&type=catalog=&type=list=&type=catalog

Resimde sitenin indexlenme egrisini gorebilirsiniz.
endexDurumu.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.