İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gezclub.net da fos cıktı

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya 1 hafatdır tıkları saymıyor özellikle 4 gün önceki tıkları ve kazancı yazdım 4. gün gene aynı gene aynı daha gecen ay superdi para aldık şimdi su kaynattı nasıl bu işyaa

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni sistemleri sebebi ile tıklamaları sayma meselesi epey zorlaştı bence para kazandıracak bir sistem olmaktan uzaklaştı, tavsiye pek etmem.
Tık başı ücreti 4 kuruş ancak tıklama ile ödeme yapsa amenna.
Ziyaretci tıklayacak, icerden de bir linke tıklayacak ve o ziyaretci bir daha 30 gün boyunca o reklamlara tıklasa bile geçersiz kılınacak. Ölme eşeğim ölme...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
En güzeli reklamları kaldırmak. Onlar size gelsin. Biz onlara gitmeyelim.

aleminfo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tıklama başına para ödeyen site kalmadı piyasada zaten.Googleden başkasına kolay kolay güvenmem.

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türk Sponsor Arıyorsanız Katreklam'dan Başkasını tanımam :) tek kötü yönü her domain için ayrı başvuruda bulunmak. bu yüzden kullandığımız subdomainlerde filan reklamlar gözükmüyor.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ek not, düşeyim eğer sizin sitenizden bir kişi bu sitenin reklamına tıklamışsa 4 kuruş kazandınız. Ancak bu kişi 30 gün boyunca izlenmektedir ve başka bir sitedeki gene bu sitenin reklamına tıklarsa geçersiz kalacaktır. Bu nedenle kazanc elde etmek gerçekten cok güc bir sistem, kimseye önermiyorum.
HemAlHemSat'da gezclub sistemini kullanmaktadır ve o yüzden kazanc elde etmek orada da epey zor..
Bunlara tık başı ödeme sistemi demek yanlış olur aslında, cünkü verecekleri bir tık 4 kurus icin onlarca prosedür uyguluyorlar saçmalık ötesi :p

Katreklam veya Google öneririm. Katreklam, ortalaması belki düşük ancak tık başı ödeme yapan gerçek bir sponsor. Ne sizi 30 gün izler, nede size tıklayan başka bir sitedeki reklamına tıklamasını engeller, nede reklama girince içerden mecburi olarak bir linke tıklamanızı zorunlu kılar. Gerçek tıklama başı ödeme sistemi budur. Ha yukardaki sistemin adı nedir bende henüz bir isim koyamadım :p

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bende kaldırdım aslında kullanım şartlarını vs okumadan tam araştırma yapmadan reklamları alıyoruz sorun bence bu yüzden.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gezcluba bi süredir ulaşılamıyodu bugün kontrol ettim ulaşılabiliyo ve kazançlar düşmüş. bu sponsor ne yapmaya çalışıyo acaba anlamış diğiliz?

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
en iyisi gene google ve fixpartner uygun sitesi olanlar icin fixpartnere gercekten ideal bir sponsor diyebilirim

K

kwok

Misafir
gezclub'in komik yanlarida var :) Örneğin: gezclub hesabimda 150 lira var buna ragmen hesabima sadece 30 lira gecmis. Bir mantik uyduramadim tabi hemen reklamlarini kaldirip sitem maili gonderdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.