İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gittigidiyor.com'u nasıl bilirsiniz?

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaşlar. az önce satış ortaklığı programına başvurdum gittigidiyor'un. nasıldır sizce? sağlam mıdır? ödeme alan var mı? görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.

F

fenerli

Misafir
tek söyleyebileceğim web sayfalarının açılmasını çok yavaşlatıyor, kazanç konusunu bilmiyorum.

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben şunu söyliyim ödeme yapar. Fakat sistemlerinde bi gariplik var. Hit yolluyosun ama üye olmuyor. Neden anlamadım. Ve böyle olunca seni şutluyolar.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ödeme kesin ama sutlanamak uzun sürmüyor oraya üye kazandırman lazım yanai hile mile yapamnın önemi yok hile yapamsanda güm admaalr sitelerine üye istiyorlar..

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence saçma bir sistem. Böyle bir sisteme hiçkimse sevmez. Hile yapsan atsalar tamam. Ama hile yapmıyosun üyelik yok diye şutluyolar. Üyelik yaparsanda bi mazeret bulurlar herhalde. sverdlow'un dediği gibi pek parada kazandırmıyor. İlgi çekmediğinden pek click olmuyor. Randevum.com daha iyi derim.

fugitive

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ödemeyi yapıyolar iki kere aldım ama clickler az sayılıyor diye düşünüyorum bende

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
fatura kesemicek durumdaysanız 6 ytl kesinti yapıyolar e o 6 ytlyi ben 3-4 günde anca kazanıyorum ..

K

KingTR

Misafir
Kesinlikle bulşamayın para mara alamazsınız.Ben üyeydim 300 clicke 5 YTL ye ulaştım (nasıl oldu bende anlamadım !!! ) google 300 clikce

bleem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi ilgileniyorlar. üye olmuyor diye beni atmıslardı sonra arayıp sistemlerinde bir arıza oldugunu tekrar dönmemi rica ettiler. 100 binden fazla gösterim war.

simdi gunde 4-5 üye 300 tıklama falan var - o yuzden seviolar atmıolar.

clicklerin neredeyse 3te1 i sayılıyor. ama hiç yoktan o bölüme aylık alacagın reklam kadar para kazandırıyor: Yani günde 7 ytl den ayda 210 ytl yapar.

Fatura kesme olaylarında falan bir gariplik var. fatura kesersen daha karlı oluyorsun. Bence bi yerden fatura kestirin yollayın. 100 ytl kazanc varsa bireyselde 91 fatura kesersen 118 alıon. e 18i fatura kesen adama ver 9 fazla almıs ol.

tabii bu kdr incik boncuk severmisiniz.

ayrıca bir güzelliğide gg reklamlarını google'un alternatifi kullanabilirsiniz.. Google'a sordum: onlar için problem değilmiş ekleyebilirsiniz...

yavaşlatma olayına pek dikkat etmedim valla. ama sonuc iframe illaki yavaslatıodur. (gerçi adsensede iframede veriyor reklamları ama onun yavaslattıgını pek gormedim ben)

sonuc olarak en azından yuksek hitiniz varsa google alternatifine koyun derim ama gg'nin bu bazı clicklerini saymama olayına gıcıgım. onunla ilgili bir soru yazacam ama eminim verecekleri cevap: giren kullanıcı hiç bir sayfada gezmesse o click sayılmıyor dicekler...

MuZikCalaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bu konu hakkında bişey sormak istiyorum...
gittigidiyor yeni üye almıyor mu? 3 defa başvurdum 3ü de geri döndü.. sebep nedir sizce. siteyi mi beğenmiyorlar anlamadım gitti...
bu arada site muzikcalar.net
bu sitenin neresini beğenmiyorlar anlamadım. daha önce başvurduğum mail adreslerini de kilitliyorlar. aynı maillle başvuru yapamıyosun daha sonra. nasıl çalışıyor bu sistem hala anlamış değilim.....

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
baya oldu sanırım bu sponsor çalışmaya başlayalı. eski topicten devam edim yeni açmiyim dedim bişey sormak istiyorum. içinizde 99 üye yapmayı başarıp ikinci ödeme seçeneğine geçen oldu mu acaba?

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhabalar

Bende gittigidiyor şirketi hakkında birkaç yorum yapayım sitemden ilk günler 50 ykr 60 ykr kazanıyordum.Daha sonra bu rakam 1,2 1,9 2,3 lere ulaştı hesabımda 30 ytl para vardı bir gün bir baktım Arzu hanım bana mail atmış siteniz oyunyolu.com u satış ortaklığı programına döndürmek istiyoruz bu mesaja olumlu veya olumsuz bir yanıt veriniz dediler.

bende yanıt olarak benim sitemin adresi oyunyolu.com değil oyunyolu.net dir dedim oyunyolu.com ile bir alakam yok yazdım 2 saat sonra girdiğimde hesabım kapatılmış buradan arzu hanıma sesleniyorum 30 ytl yi geçtim de bari ortaklık programına almış olduğunuz sitenin adresini düzgün yazın. madem ki bu işe girdiniz biraz daha dikkat biraz daha özveri diyorum. fakat türk sponsorlar arasında önereceğim bir ortaklık sponsorudur gittigidiyor. click başına ödemelerde iyi rakamlar veriyor her ne kadar para alamasamda alan var. güzel bir sponsor :) ama beni attı neyse ...

Saygılarımla.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
clikler az sayılıyor... ilk başlaığı zamandan beri çalışıyorum fazla olmasada ayda 100 ytl felan getirisi oluyor.. 92 tane üye vermişim onlara milyonlarca gösterimim var hatta milyar olmuştur..kolay kolay banlayamazlar...

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tavsiye yok :(

tek ödeme aldım 64 YTL lik sonraki hafta 50 ytl birikmişti ödemeyi istediğim günün akşamı beni programdan attılar.

10 kere mail gönderdim neden attıklarını sordum cevap bile vermediler. 19 üyem vardı.

Bi de ortaklık sayfalarında FORBS dergigi falan yayınlamışlar 3 kuruşluk reklam başlığında sanki çok bi b.. larmış gibi....

İşte biz niye adam olmuyoruz bundan. Adam senden üyeyi topluyor sonra seni şutluyor bizde insana emeğe saygı yok. Hep benci düşünce içerisindeyiz. Sistem , düzen, emek hakkı ve HUKUK yok.

Yazıklar olsun. Üye olmamanızı dilerim çünkü bu tip sitelere destek oldukça bizi hep kullanacaklardır.

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçen gün benide attılar. İnsan atınca en azından mail falan gönderir bunlarda oda yok, siteye bi baktım reklamlar çıkmıyo. Sonra mail attım bol bol fırça attım ertesi gün cevap geldi üyelik bilgilerinizi verin inceliyelim diye bende tekrar cevap atma zahmetine bile girmedim, kısaca sitene gittigidiyor reklamı koyucağına hiç sponsor koyma daha iyi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5