İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gittigidiyor sorun

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba xxxxx adlı kullanıcıdan msn de xxxxxx ürününü almak için konuşuyordum
ben ürünü hemen al tuşunu kulllanarak kredi bilgilerini girme sayfasına girdin ürünün o andaki fiyatı xxx ytl idi. Ancak kredi bilgilerimi girdiğim sayfada fazla uzun süre kaldım ve o anda satıcı xxxx ürünün fiyatını xxxx ytl olarak değiştirmiş ve bende kredi bilgilerimi girdiğimde xxxx ytl lik alışveriş yaptığımı gördüm.
Bu alışveriş dün akşam 11:00 saatleri civarında gerçekleşti ben bu ürünü almayı vazgeçiyorum bana yardımcı olmanızı istiyorum.
Teşekkürler
Dün akşiam yaşadığım bir sorun nedeniyle gittigidiyara bu mesajı çektim.
gelen cevap
Sn. Xxxxx,

xxxxxx nolu ürün için şu an kredi kartı doğrulama işlemini yapmanız beklenmektedir. Satış iptal edildiği takdirde kart doğrulama işlemini gerçekleştirmediğiniz için üyeliğinizde iptal edilecektir.

---------------------------------

İyi Çalışmalar. Saygılarımızla,

GittiGidiyor
şimdi ben ürünü almaktan vazgeçtim ve bana üyeliğiniz silinebilir mesajı çekmişler, üyeliğim silinir mi?
Ayrıca hesabı doğrulamazsam bir sorun çıkar mı?

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kart doğrulaması yapmassanız kartın size ait olup olmadığını ispatlamadığınız için üyeliğinizi siliyorlar.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gittigidiyor yardım bölümüne ticket açarsanız daha ayrıntılı bir cevap verebilirler.

CeRaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Telefon ile arayıp bir müşteri temsilcisi ile görüşürseniz daha yararlı olacaktır.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ürünü almamak istiyorum, birde üyeliğimin silinmemesini istiyorum eğer kredi kartı doğrulamasını girersem ürünü almış olacağım (kazık yiyerek) bende doğrulama yapmayıp gg hesabımın kapatılmasını bekleyeceğim sadece merak ettiğim konu satıcı bana dava felan açabilir mi?

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En iyi bilgiyi GG verir sana fakat ben öyle birşey olacağını sanmıyorum.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Hayır size dava falan acamaz zaten 3 gün önceden iade hakkınız buluyo. Siz mesaj atın kredi kartını onaylıcam ama ürünü istemiyorum napmam gerekiyo diye.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burada vakit kaybediyorsunuz bana göre gittigidiyor yetkililerine sorununuzu bildirin ve çözüm bekleyin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.