İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gittigidiyor veya pazaryeri.com scripti

S

sakaryalı

Misafir
gittigidiyor.com veya pazaryeri.com scrpti arıyorum. Ayrıca amedya.com scripti de aramaktayım. Bu tür script bilen varmı..

lynch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu tur yazilimlar sadece yapımcılarında vardır.
Istersen google scripti verelim sana..

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Google scripti (betiği) nedir çok merak ettim? Ben bir senedir arama motoru robotu yazmaya çalışıyorum, son üç aydır o kadar veriyi nasıl sıkıştırıp hızlı şekilde sonuç çıkartacağımı düşünüyorum. Eğer Google elinde varsa istediğin ücrete satın alıym ve boşu boşuna uğraşmayım...

"Google scripti" olarak nitelendirilen şey sanırım meta arama motoru (Google sonuçlarını alıp gösteren). Doğru mudur?

lynch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hdogan' Alıntı:
Google scripti (betiği) nedir çok merak ettim? Ben bir senedir arama motoru robotu yazmaya çalışıyorum, son üç aydır o kadar veriyi nasıl sıkıştırıp hızlı şekilde sonuç çıkartacağımı düşünüyorum. Eğer Google elinde varsa istediğin ücrete satın alıym ve boşu boşuna uğraşmayım...

"Google scripti" olarak nitelendirilen şey sanırım meta arama motoru (Google sonuçlarını alıp gösteren). Doğru mudur?

google scripti tabiki yok ortada, ufak capli indexleme yapan ve meta parse edenlerden bahsetmiyorum, ciddi algiladigina sasirdim dogrusu :), arkadas okadar bilincsiz soru sormuski.. anca boyle cevap verilebilir..
tek basina google scriptinin bir anlami zaten olmaz..
Google'in suan aktif olarak kullandigi 100bin uzerinde storage serveri var.

F

FreeBSD

Misafir
Gittigidiyor'un script'inde birşey yok ...

3 saat nerden çıktı ya adminler elleşmeyin mesajlarıma ...

3 - 4 gün...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
FreeBSD' Alıntı:
Gittigidiyor'un script'inde birşey yok ...

10 saatte rahatlıkla yazılabilir...

saat kavramlarımız farklı galiba, o hızda ve o içerikte bir site bence 10 saat değil 10 günde çıkmaz aralıksız çalışsan bile.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
coderların babaları burda anlaşılan yahu, çok legalpara li sozler var, 10 saatte filan:)

web işlerinde çok büyük çapta sorgulamalar veri transferleri için çok ciddi sistemler , çok ciddi projeler gerekmektedir.

hdogan sanirin ticari birşey yapiyorsun calistigin firma için:)

bir aralar fantazi olarak bende heves sarmistim bu ise ama sonradan malzeme yetmedi:)

F

FreeBSD

Misafir
zokke : mesajıma bir daha bakmayı deneyin...

zokke : 10 saat kısmını başka bir konuya yazıcaktım forumlar karıştı anlaşılan ...

ama 3 günde rahatlıkla yazılabilir 300$'a...

kolay gelsin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.