İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gizli Kullanıcı

Loverboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar gizli kullanıcı nasıl yapabiliriz.Yani konu açarken yorum yazarken a.php sayfamda bir checkbox olacak gizli kullanıcı adında bunu b.php sayfasına nasıl çekip veritabanına kaydedip sonra ana sayfada nasıl gösterebilirim.Yani ana sayfadam veya yorumlarda üye gözükecek ama gizli yazacak.

Belirli bir kod yok arkadaşlar koyabileceğim mantık olarak şöyle düşündüm

A.php sayfasından checkbox işaretlenmemişse b.php çekip db'nin gizli sütununa hayır diye kaydediyorum bu normal olarak kullanıcın adı çıkıyor bunda sıkıntı yok

ama işaretlediyse b.php sayfasına çekip db'ye if konuşuluyla eğer işaretlediyse db günceleme yoluyla evet yapıyorum ama bu seferde tüm konularımın gizli sütünü evet oluyor yanlızca orası olmuyor.Ve ana sayfaya çekemiyorum

borasahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anladığım kadarıyla bazı kullanıcıları gizli yapmak istiyorsun. db'de şöyle bir alan ekle tablo adın user olsun hidden sutunu eklediğini varsayıyorum.

Aşağıdaki gibi bir şeyle çok kolay işini çözersin sanırım veya ben yanlışta anlamış olabilirim seni :)

PHP:
if($result[hidden] == "1"){
		$username = "Gizli Kullanıcı";
	}else{
		$username = $result[kullaniciadi];
	}
	echo $username;

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.