İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gizli sayaç

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
siteme ayrıntılı istatisikleri olan bir gizli sayaç almak istiyorum. bu tür bir şey kullananların tavsiyelerini almak istiyorum.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
forumda aratırsan 3 ay kadar önce bir yazmıştı. güzel detaylı ve gizli bir sayaç sistemi vardı..

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
statcounter.com u tavsiye edebilirim ancak ben nedense referrer goremiyorum.

hakanyal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Pardon adresi yanlış yazmışım :)

www.metasun.com lite versiyonda sql server desteği varmış özellikerde. Sende de çalışacaktır. Değişik kod alternatifleri ile herşeyi sayabiliyor.

+ 1
her türlü bilgiyi edinebileceğim gizli bir sayaç, access olarak kullanamnı tavsiye etmem ama

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hakanyal' Alıntı:
+ 1
her türlü bilgiyi edinebileceğim gizli bir sayaç, access olarak kullanamnı tavsiye etmem ama

ewet access de sorun olabilir. sql olayı varsa denemek gerek...

hakanyal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
var var özellikler mysql db kullanabiliyorsun şimdiki versiyonda ideal bir sayaç

M

mfk_1868

Misafir
evet google analytics kullanın ilçeye kadar gosteriyor nerden uye geldigini

D

doLob

Misafir
yeni site ekleniyor siz dedikten sonra yeni bir site ekledim ve kodunu yerlestirdim sorunsuz calisiyor.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
google account ile giriş yapıyorum aşağıdaki mesajı veriyor

Thank you for your interest in Google Analytics!
Google Analytics has experienced extremely strong demand. We are sending invitations to new users to sign up as we add more capacity. If you would like to receive an invitation code, please enter your email address below and we will send you one as capacity becomes available.

D

doLob

Misafir
Analytics Settings > Tracking Status
Tracking Status

Tracking Status Information
Profile Name: denemelik.com
Website URL: http://denemelik.com

Tracking Unknown (Last checked: 0000-00-00 12:00 AM PST.)
The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page. For Analytics to function, you or your web administrator must add the code to each page of your website.

sanirim hesabim oldugu icin sinirsiz ekliyebiliyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5