İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Global İletişim Yazılım Firması Reklam Tanıtım Çalışması Yapacak Elema

colman61

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Türkiyede Yeni Bir Oluşum !
1. permalink
Merhaba Arkadaşlar Şuan yeni bir oluşum ile Türkiye'ye girmekteyiz.130 Ülkede faaliyet gösteren, mükemmel teknolojik ürünlere sahip olan, inanılmaz bir kazanç imkanı sağlayan bu global oluşumda en tepede olmak istermisiniz ?

Ben 28 ekimde başladım 280$ + 300$ bonus = 580$ kazandım şuan için 3 günde ŞAŞKINLIK VERİCİ BİR KAZANÇ İMKANI

Şuan 18 Ekimde başlayan çalışmalarımızla beraber 500 Kişilik bir ekibe ulaştık.

Hedef 1 Yılda Türkiye de 50.000 kişi. Rusyada 62.000 Almanya'da ise 32.000 üyeye sahip bir firma.

Hergün Japoncadan tutunda türkçeye varana kadar global iş anlatım sunumları !

- Sınırsız derinliğe kadar kazanç imkanı
- Haftalık değil, aylık değil ! 3 DK da anında kazançlarınızı çekebiliyorsunuz ( Kazanç oluştuktan 3 dk sonra )
- Video mail, video-bülten, 3d wall, %90 gelen kutusu garantili mail, video blog ve sayamadığım buna benzer bir çok hizmet...

İşinizi büyütmek isteyen esnaflar,firmalar,networkçüler (avon, forever, avo inc, anway, orfilame, herbilafe vb.. ) için inanılmaz bir Fırsat !

ya da Kazanç elde etmek isteyen ek iş arayanlar için mükemmel bir gelir imkanı !!!

Hergün 15:00 ve 21:00 da iş hakkında VİP Odalarımızda canlı iş tanıtım toplantılarımız düzenlenmektedir.

İlgilenen arkadaşlar maillerini konu üzerinden ya da pm yoluyla paylaşsınlar kendilerine sunum adresi gönderilecektir ve gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

EDİT: ARKADAŞLAR FİRMANIN ÖZEL PROMOSYON KAMPANYASI 13 ŞUBAT'ta BİTİYOR.NETWORKÇÜLER VEYA BU İŞE GRUP OLARAK GİRMEK İSTEYENLER KAÇIRMASIN.

13 Şubat'a kadar bu işe girip 4 Ref kaydenen Kişilere Asıl kazançlar harici ekstra 150$ Promosyon, 12 Kişi Kaydeden'e 600$ Promosyon, 24 Kişi Kaydedene 1200$ promosyon.

Ben 3. Ayıma girdim şuan itibarı ile ( 13.11.2012 ) . Şuan Totalde 535$ + 600 $ bonus = 1135$ Kazanca ulaştım

Ve ilk çekim işlemimi tamamladım.470$ hesabıma çektim.Dekont Aşağıdadır :

Ekli dosyayı görüntüle 5383

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.