İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gocmenlik.com Ortaklık Sistemi

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gocmenlik com ortaklık sistemiyle çalışıp tatminkar meblağlara ulaşan var mı? Google adsense'e alternatif url olarak düşünüyorum..

Saygılar

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense'e alternatif olamaz. özel reklam vermedikten sonra bu sitenin reklamını yapmam şahsen.

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense'in genel hizmet reklamlarına alternatif demek istedim. Öyle bir seçenk mevcut yanlış hatırlamıyorsam..

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o zaman denemekte fada var. ama onun yerine kendi sitelerinin veya hizmetlerinin reklamlarını yapsan daha karlı olur. çünkü bu siteler kesin paralı üyelik üzerinden komisyon veriyorlar. ölme eşşeğim ölme durumu.

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu an için onu yapıyorum ancak aklıma böyle bir seçenek de geldi. Dediğin gibi denemeli aslında. Ancak tıklama başına olmaması ölme eşeğim ölme sözünü doğruluyor.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana sedo'dan gelen bir mail şu şekilde: sedo reklamlarının üzerinde yesil-kart reklamı vardı. google izin vermiyor kaldırırmısın demişti sevgili ed. ben de kaldırdım. (sedo'da adsense reklamları var dikkat etmeyenler için). ama alternatif reklam olacağı için pek de farketmeyebilir tam bilemeyeceğim. açıkçası ben bir yardım kuruluşunun alternatif reklam olarak kullanılmasından yanayım. gocmenlik.com yerine ise yesil-kart'ı tavsiye ederim hesabında 10 milyon da olsa ayın 5'inde para hesabında.
alakasız not: sedo'dan ödemeleri alınca denizfeneri derneğine yardım edeceğim diyen arkadaşlar peşinizdeyim ona göre sedo ödemelere başladı :p

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tıklama başına ödeme yapan yerlere fazla güvenme, 20 kere düşün ondan sonra koy reklamlarını. hele site türk ise daha fazla düşün. haftada bir işlerine geldikleri gibi kurallarını değiştiriyorlar. yapman gereken en güzel şey aslında adsense'de alternatif reklam çıkmamasını sağlamak :)

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O halde başka bahara kalsın... Başka alternatifler düşünelim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5