İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Godaddy 5,19$ :D

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muratozcirpici' Alıntı:
Arkadaşlar anlatamadık galiba :) bizde yanlış olmaz... denemeden de yazmam buraya.

My account dan
"Select payments and renewing items"
ondan sonra "Cancel Item" yapacaksınız ordan olacak bitecek :)

suçlu duruma düşürmeyin beni

hakli olabilirsin hic denemedim fakat godaddy beni cok pis kazikladi :) bu adamlar Turklerden beter valla ;P 15 dolara 4 domain kayit ettigimi saniyordum ben fakat odemeyi yaptiktan sonra iyice bir inceledim 40 kusur dolar odemisim :D yinede tedbirli davranmakta fayda var.

B

besturk.net

Misafir
arkadaşlar ben aldım o trafic fact'ıda eklediler :)
şimdi nolcak heray paramı kescekler ?
nasıl iptal edebilirim ?

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Murat seni suçlamadık zaten, ayrıca bu verdiğin ipucu için teşekkürler. Biz sadece alınan "traffic fact" servisinin devamlı olup olmadığını ve iptalinin mümkün olup olmadığını tartıştık. Alıp da iptal eden varsa söyleyiversin bi zahmet.

Enjoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
besturk.net' Alıntı:
arkadaşlar ben aldım o trafic fact'ıda eklediler :)
şimdi nolcak heray paramı kescekler ?
nasıl iptal edebilirim ?

arkadas senin aldigin hizmet aylik yani 10 dolar verip bir hizmet almis gibisin. sen bu hizmeti bir ay boyunca istedigin zaman kullanirsin istemezsen diger ay iptal edersin ki bu senin en dogal hakkindir. godaddy de benimde su anda domainim var ama ben hizmet almadigim icin yani dns vs. o senin dedigin olayi bilmiyorum ama dedigim gibi aylik kullandin ve memnun kalmadim o hizmeti gelecek ay iptal etmen senin elindedir ;)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar yazdım ya nasıl iptal edildiğini!!! okusana benim yazdığımı :)

Diyorum ki ben bu şekilde domain aldım ve Traffic Facts ı iptal ettim! olay bu kadar basit.

domaini aldıktan sonra My account dan
"Select payments and renewing items"
ondan sonra "Cancel Item" yapacaksınız ve olay bu kadar.....

B

besturk.net

Misafir
eywallah dostum çok saol da ben 6.19 $'a aldım...
usa'yı seçmediğimden herhalde

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
usa i seçmediğin için değil.

ben bu yazıyı türkçeye çevireyim ingilizce bilmeyenler için çok net.

1)domaini ara ve istediğini seç
2)kayıt olaylarına gir
3)Registration and Checkout Options kısmında Private veya Public falan yazıyor en altta Select Checkout Preference: var ordan Show me deals that will help me get the most from my domain purchase. seçili olsun (zaten default öyledir)
4)sonra çıkan sayfada add traffic facts olayı var onu seç (alt taraflarda aramak lazım)
5)sonra ödeme sayfasına gelecek paypal ,çek veya cc ile falan seçeneklerinin olduğu sayfa
6)If you have a promo or source code enter it here: kısmına usa11 yaz, apply butonuna bas
7)sonra istediğin yolla öde, domaini aldıktan sonra traffic factsi iptal edersiniz kolayca.

MustiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
USA6 ve USA1 indirim kodlarını deneyin..

abi yukarıdaki hesaptan bi$e anlamadım.. neyse işletme okuduktan sonra çözmeye çalışırım :)

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir de bu godaddy deki indirim kodları en fazla ne kadar indirim sağlıyor, bilen var mı?

G

GOmaster

Misafir
cepwap' Alıntı:
Bir de bu godaddy deki indirim kodları en fazla ne kadar indirim sağlıyor, bilen var mı?

en fazla 1$ lik gordum ben

sole 15 20 $ lik indirim kodu olsada
godaddy i bize borclu etsek :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5