İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

godaddy de alışveriş?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
ya arkadaşlar saçma sapan bi başlık oldu kusura bakmayın :(
ben godaddy den domain almak istiyorum ancak kredi kartı kullanımını bi türlü güvenli göremiyorum bu yuzden tek kullanımlık internet için kredi kartları vardır ya adınıda bilmiyorum ama öyle bişi yapmak istiyorum.Duyduğuma göre bunu heryer desteklemiyormuş bu godaddy için geçerlimi..Eğer bu sitedede kullanımıyosam hangi domain sitelerinde geçerli yardımcı olursanız sevinirim

R

REdBuLL

Misafir
ben de korka korka aldım ama godaddy gibi bir yerde sakat olacağını sanmıyorum.
yine de söylim
gatanti bankası sanal kart diye bir kart çıkarmış
internette alış veriş yapmak için.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
heh işte yaa sanal karttı adı :)
acaba orda geçerlimi bu yaa bilgisi olan varmı?

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçerli,
daha bugün garanti sanal kart ile godaddy.com dan domain aldım.

MustiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D geçerli tabiki

ismi sanal kart olsa da gerçek kartının kopyası gibi birşey
fakat burada limiti kendin belirlediğin için ve numarası orijinal karttan farklı olduğu için güvenli ve internette HERYERDE geçerli :)

D

dursunbaba

Misafir
Godaddy den 3 yildir domain register işlemi yapıyorum bu işlemi yaparken cc kullaniyorum. Kullandigim cc limitli. 3 yildir herangi bir sorunla karşılaşmadım:extra para cekimi, sahtecilik vs..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5