İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

godaddy Dedicated...

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam,

godaddy Dedicated server var fakat ns leri ayarlamama ramen 24 saatten fazla oldu aktif olmadı. aktif olması ne kadar sürer. daha doğrusu master domaine whois çekince yeni dns leri görüyorum fakat sayfa açılmıyor.

birde başka godady de dedicated kullanan varmı acaba yanlış yada eksik bir şeymi yapıyorum çıkamadım işin içinden. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ns'ler en fazla 72 saat içinde global server tarafından güncellenir diye biliyorum.

tolgatarim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben kullanıyorum 48 i aşıyo tabş sana serverın aktif olduğunu bildiren mesaj geldiktenten sonra mail atabilirsin 12 saatte cevaplamak zorundalar

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim. umarım site açılır 2 gündür kapalı...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
proxy ile dene, yine de bağlanmıyorsa ns'lar ile ilgili bir sorun var bence.

anonymouse.org, ekzi.com ile bi dene ...

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NS'ler tamam da domain görünmüyor ortalarda. Domain aynı server de tanımlı olmalı, bu tanımlamayı yapmışmıydınız?

Normalde domain başka yerde ise oradan yönlendirmeyi ilgili servere yönlendirmelisiniz.

Durumunuzu tam bilmediğimden bu kadarını yazabildim.

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zbahadir' Alıntı:
NS'ler tamam da domain görünmüyor ortalarda. Domain aynı server de tanımlı olmalı, bu tanımlamayı yapmışmıydınız?

Normalde domain başka yerde ise oradan yönlendirmeyi ilgili servere yönlendirmelisiniz.

Durumunuzu tam bilmediğimden bu kadarını yazabildim.

Öncelikle sana ve diğer arkadaşlara ilgilendikleri için teşekkür ederim.
domainde godaddy de domain dns ayarlarınıda aşağıdaki gibi yaptım ama 2 gün oldu hala bir hareket yok?

http://www.arasak.com/dns2.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5