İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Godaddy FTP Hesap Yönetimi sorunsalı

muminho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim godaddy'dede yeniyim. 1 seneyi aşkındır godaddy kullanıyorum sıkıntı çekmedim fazla fakat kolaydır belki ama gözümden kaçıyor sanırım ftp.hosting.com olarak girdiğim ftp adresimin kullanıcı adı şifresini değiştiremiyorum .. nerden değiştireceğim kısa bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

FTP Kullanıcı adı ve şifre değiştirmek istiyorum sorunum bu arkadaşlar.

simsir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim godaddy'dede yeniyim. 1 seneyi aşkındır godaddy kullanıyorum sıkıntı çekmedim fazla fakat kolaydır belki ama gözümden kaçıyor sanırım ftp.hosting.com olarak girdiğim ftp adresimin kullanıcı adı şifresini değiştiremiyorum .. nerden değiştireceğim kısa bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

FTP Kullanıcı adı ve şifre değiştirmek istiyorum sorunum bu arkadaşlar.

Umarım çözmüşsünüzdür sorununuzu, aynı sorunu yaşayanlar olabilir diye ekliyorum. Bu arada konu kilitlenirse iyi olur =)

www.godaddy.com sitesine giriş yapınız. Kayıt olurken verdiği kullanıcı adı ve şifresi girerek hesabını açınız.

My Products linkine tıklayınız. Açılan sayfada size ait domainler, hostingler vs. listelenecektir.

Web Hosting yazısının altında size ait domainin ismi yazmaktadır. Sağ tarafındaki LAUNCH tuşuna basınız.
Yeni açılan sayfada Settings linkine tıkladığınız altına şu kısım açılacaktır.

Manage Ftp User iconuna tıkladığınızda açılan sayfada şu ifadeleri göreceksiniz.

Primary FTP User Status Actions xxx Setup Change Password

Primary FTP User altında yazan xxx = Kullanıcı isminiz
Change Password linkine tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Şifre değiştirme ekranında sizden şifre isteyecek.
Şifrenizin şu formatta olması gerekmektedir.
6-14 karakter uzunluğunda içinde büyük ve küçük harf, sayı, simge olması gerekmektedir.

Alıntı: delinetciler.net

İyi Forumlar,

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.