İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Godaddy host ile ilgili bir soru

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Godaddy in "economy plan" hostundan almak istiyorum. https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp?se=+&ci=260

ancak bir sorum olacak bu sadece 1 domain için mi kullanılabilir. Yani şu anki hostum bana 10 domain ekleme hakkı veriyor doğal olarak fazla hiti olmayan sitelerimide değerlendirmiş oluyorum. Ama bu hostla ilgili bir bilgim yok fiyatı çok uygun ancak te domain için ise bana makul gelmez...

birde bu hostu kullanan varsa hızı ne alemlerde ? Araştırdım pek iyi değil diyorlar...

Son olarak bu imkanblarda çok domain ekleme imkanı veren alternatif bir host bilen varmı?

J

Jerry

Misafir
evet sadece bir domainlik.
sizin kullandığınız reseller hosting olduğundan dolayı 10domain ekleyebiliyorsunuz.
hız olarak çok iyi ancak cpanel vs. yok
önereceğim : yabancı olarak arıyorsanız www.resellerzoom.com 5$

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
şu andaki hostun sanırım reseller.
godaddyden alacağın yer sadece web hosting tek domainlik.

M

messmedia

Misafir
ben godaddy'den sunucu alıyorum default ayarları ile çok yavaş ama bazı özellikleri düzenleyince sunucu oldukça hızlanıyor.

Sönmez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.vizaweb.com öneriririm.. Mail çektiğin taktirde 5 tane AddOnn domain + 9999 tane Parked Domain veriyor.. Güvenilirlik konusunda sorun yaşamazsın.. Ek olarak sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin..

innDirmp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Godaddy bir ise yaramaz hic yanasma...
Godaddy işe yarar tarafı domain register'leyeceksin
gerisine yanasmayacaksın,keyfine bakacaksın...

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resellerzoom.com +1 1 aydir kullaniyorum 1 dk bile kapanmadi :) ki paketim yüksek benim.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla 2-3 haftaadır kullanıyorum. hiç kapanma görmedim. ama ftp çoooookkk yavaş..uzakta olduğu için mi acaba. hani ping süresi uzuyor, o bakımdan

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5