İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Godaddy Sorunu Acil

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam dun gece ilk kez godaddyden domain alayım dedım her şeyı tamaladım odemesını cc ile yaptım
ve gece hesabıma girdım ayarları değiştirdım dnsler vs..

ama bugun siteye logı olamaıyorum dun gece whoıs çektığımda kayıtlı olan domain bugun henuz kayıtlı olmamış gozukuyor,
ccekstreme baktım şimdi world card hesapdan bi şey duşmemış hiç bişi anlamadım ben bu işten şimdi domaini kaydettımmı ben yok ortada bişi yokmu ?

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana yardimci olabilecek tek kisi(ler) godaddy support ekibi, bence oraya bir mesaj yaz cevap cabuk gelir, tecrübelerime dayanarak bir kac saat icinde cevap alirsin. Ama simdi amerikada sabah dogrudur, biraz gecikebilir hmm birda pazar malum.

Ama anlatiklarina göre domain kayidi yapilmamis, parada kesilmemisse olay olmamistir tekrar almaya calis. Yani bir domaini iki defa satamazlarya (registr edemezler) mantigi ile yaklas ve tekrar al bence eger o kadar acilse tabii :p

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum 2 ihtimal var
1. cisi : Sahte cc kullandın godady sahte cc ile alınan domainleri boşa düşürür acount tuda siler

2 ci hitmal : kendi cc ilen aldın ama aynı cc yi godady de kayıtlı 2 ayrı account ta kulandın godady bu durumda o cc ye sahte cc muamelsi yapar domaini boşa düşürür ve account tu siler

geçmiş olsun çözümü yok o cc ilende bi daha asla godady den bişi alamazsın

M

murme

Misafir
bende holyboy katiliyorum benim 30 tane domain var orda hiçbir sorun yaşamadım arkadaşlar

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynı sorunu bende yasadım fax cek diyecekler sana ben urasmadım :p nasılsa domain gitti git yeni hesap ac urasma bence

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5