İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gold Domain

R

RadoyNet

Misafir
Merhaba arkadaşlar. Bu yazıda gold domain hakkında bilgi vermek istiyorum.

Gold domainin anlamı, değerli domain, üstün domain anlamına da gelmektedir. Kolay kolay herkesin ulaşamayacağı domain anlamına gelir ki bu nedenden dolayıdır ki gold domainlerden alınan backlinklerin değeri diğer linklere nazaran kat kat daha fazladır.

Burada bir örnekleme yapmak istiyorum: bir bakkalın camında bulunan afiş ile bir süpermarketin camında bulunan afişin ulaştığı kitle sayısı farklıdır.

Gold domainler nelerdir: edu mil gov domainlerdir ( fakat edu.tr gibi domainler gold değil subdomain kapsamına girmektedir )

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bilgilendirme için sağol bilmiyordum. +Rep

aylinnpp86

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çok aranan kelimelerin com uzantılı jenerik domainleri de elmas domain oluyor herhalde, tabi tescil edilmemişini bulabilene :)

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
yazı için teşekkürler ama bu domainleri alırken belge isteniyordu galiba ne belgesi oldugu hakkında bi bilgim yok ama her önüne geçen alamıyor saten

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.