İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gomeze alternatif

H

hibrahim

Misafir
merhaba ayhan üzerinden üye oldum bilmioyrum referal programı varmı ama umarım vardır neyse.. bu 1$ vaadi hangi şartlarda gerçekleşiyor terms lerinde açıklayıcı bi bilgi yok benim cpu mun %100 unu kullandıkları zaman mı 1$ per hour ödeyecekler.öyleyse 90$ için 9 ay beklemem gerekecek eğer böyle giderse:) çünkü şu anda %2.17 sini kullanıo ve 3 satte sadece 5 cent eklendi. ama olsun email okumaktan karlıdır bilgisayar zaten açık:) sizin cpu usage larınız ne kadar.??

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"CPU Time Used" için para ödeyecekler. Yani 1 saat için CPU'nu kullandıklarında 1 $ alacaksın. Şu ana kadar benim CPU'mu 20 dk. kullanmışlar (9 saatte).
Alt üyelik sistemi ne yazık ki yok :(

H

hibrahim

Misafir
anladım.. ama sanki bi gariplik var mesela toplam 12 saat 5 dk çalıştırmışım ama adamlar benim cpu mu 12 dk 5 sn kullanmışlar yani aralarında orantı var. bu hep böylemi gidecek acaba yoksa sadece tesadufmu? sende böyle değil sanırım...
neyse açık dursun taş attıkta elimizmi ağrıdı dimi:)..

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
40 saat 15 dakika çalışmış, 1 saat 31 dk. CPU kullanılmı. CPU kullanım oranı ise %0,56.
Toplam kazanç ise topu topu 3 cent olmuş :(
Bu durumda saatte ancak 1 cent kazandırmakta gibi bir durum var. 1 $/saat değil gibi :(

H

hibrahim

Misafir
aynen öyle ayhan ama bazı saatler 2 cent de verebiliyor. benim şu anda 24 saat 20 dk çalıştırmışım onlar 24 dk 20 sn kullanmışlar ve hesabımda 35 cent var(5$ hariç) yani ortalama kullandıkları her dk 1.5 cent ödüyorlar ama onların 1 dk kullanması için senin 1 saat açık tutman lazım kısacası 1 saat de 1.5 cent ödüyorlar oda gunde 36 cent ediyor her gun açık olursa 30*36 ayda 10.8$
yani 90/10.8=8.3 ay boyunca bilgisayar 24 saat açık duracak 90$ için:)
ee hergunde açık duramayacağına ve gunde 24 saate izin verdiklerine göre yaklaşık 1.5 senede ulaşılabilir o rakama tabi o zamana kadar şirket kaybolmazsa:)

BU ARADA GUNDE 1.5 CENT KAZANACAĞIZ AMA EĞER AKTİF İŞİMİZ YOKSA BİLGİSAYRDA YANİ ZTN 24 SAAT AÇIK DURMUYORSA 24 SAATLİK ELEKTRİK PARASI DAHA FAZLADIR:))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.