İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gönderi Başarısız olmuş

war

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mErhabalar. Ben google adsense hesabima Graanti Bankasi hesabimi yazdim ama google parayi gönderemedi ve Gönderi Başarısız oldu diye yazı var hesabımın yanında. Garanti bankası kullananlar varsa bilirler hesap içinden yeni vadesiz hesap aç seçeneği mevcut. Ben oradan yeni bir vadesiz hesap oluşturmuştum acaba bu yüzdenmi gelmedi. Hesap benim üzerime şu an ama ben annemin üzerine vadesiz hesap oluşturdum ve o hesabın numarasını google'ye verdim. Bu şekil deneyenler oldumu hiç? Birde Garanti Bankası Kocaeli gebze şubesi için ayarları nasıl yapmam gerekli bilen vars ayazarsa sevinirim. Belkide ben banka şube ve hesap nosunu yanlış girmişimdir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada ekliyorum kendi hesabımı yazmadım cünkü benim ismim daha önceden 1 kez banlandı. Sorun yaratır diye annemin adına garantiden yeni vadesiz hesap oluşturdum ve verdim. Ama olmadı tabi :(

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşım bir kaç sayfa geride eft kodları falan var onlara göre halledebilirsin

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben izmit garanti şubesine sorunsuz ödeme aldım. senin banka kodunda sorun vardır büyük ihtimalle. yalnız google hesap adınla banka hesap sahibinin adı aynı değilse buda sorun teşkil edebilir, tam olarak bilemiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.