hayır satışlar hocam gen.tr bende 1.sıradayım hiti o kadarda ahım şahım değil..
Birincisi hiç bir satış başlığının altına böyle bir mesaj yazılmaz. yazacaksan hit sayısını yazarsın Üstelik ONLARCA sitenin yayında olduğu bir alanda jenerik bir uzantının altına böyle bir yorum yazılmaz.
Bu yorumu gören detayına bakmadan ben burada gonulcelen.com'u satıyor olsam bile bakmadan direkt gider çünkü. Neyse geçelim.
ARKADAŞLAR,
niye satıyorum, en önemlisi
dizi meselesinden hiç anlamıyorum, webmasterlık meselesi benim için blogger şablonları düzenlemekten öteye gitmiyor ve her şey zamanı gelince yapılmalı diye düşündüğümden... Bu domainin zamanı geldi ya da daha doğrusu tam zamanında ben aldım bu domaini. Elimde 60'dan fazla domain var ama şimdiye kadar hiç bir satış konusu açmadım.
Hakkında
ONLARCA (rakamla 10 larca) site,
sayamayacağımız kadar çok blog açılmış bir dizi domainini satmaya çalışıyorum. (salt dizi de değil üstelik Bkz Aranma Trendleri)
Bu domainin satılmaması bana bir şey kaybettirmez nihayetinde gitmiş olan
1.07 USD'dir (GoDAddy'de info fiyatı budur) Ancak dizi üzerinden düşünülecek olursa bu domainin potansiyelini zamanında kullanmak ve kullandırmaktır benim derdim, yoksa aldığım onlarca domainden birisi olarak kenarda beklerdi açıkçası...
KONU GÜNCELDİR. Buraya kadar okuduysanız ilk mesajdaki Grafikleri bir kez daha inceleyebilirsiniz
Dizi mevzularından anlayan bir arkadaş düzgün bir tema ve güzel güzel içerikelerle bu domainin parasını rahat rahat çıkarır.
Teklifler dinlenecek, Polemik yaratacak fikirler istenmeyecektir. .net, .org, vd uzantıların sahibi arkadaş burada varsa onlardan da hit rakamları istenecektir
iyi olan kazansın