İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gonulçelen Dizisi domaini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Özcan Sarıca

0
Onaylı Üye
Reaction score
9
hayır satışlar hocam gen.tr bende 1.sıradayım hiti o kadarda ahım şahım değil..

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
hayır satışlar hocam gen.tr bende 1.sıradayım hiti o kadarda ahım şahım değil..

Birincisi hiç bir satış başlığının altına böyle bir mesaj yazılmaz. yazacaksan hit sayısını yazarsın Üstelik ONLARCA sitenin yayında olduğu bir alanda jenerik bir uzantının altına böyle bir yorum yazılmaz. Bu yorumu gören detayına bakmadan ben burada gonulcelen.com'u satıyor olsam bile bakmadan direkt gider çünkü. Neyse geçelim.

ARKADAŞLAR,

niye satıyorum, en önemlisi dizi meselesinden hiç anlamıyorum, webmasterlık meselesi benim için blogger şablonları düzenlemekten öteye gitmiyor ve her şey zamanı gelince yapılmalı diye düşündüğümden... Bu domainin zamanı geldi ya da daha doğrusu tam zamanında ben aldım bu domaini. Elimde 60'dan fazla domain var ama şimdiye kadar hiç bir satış konusu açmadım.

Hakkında ONLARCA (rakamla 10 larca) site, sayamayacağımız kadar çok blog açılmış bir dizi domainini satmaya çalışıyorum. (salt dizi de değil üstelik Bkz Aranma Trendleri)

Bu domainin satılmaması bana bir şey kaybettirmez nihayetinde gitmiş olan 1.07 USD'dir (GoDAddy'de info fiyatı budur) Ancak dizi üzerinden düşünülecek olursa bu domainin potansiyelini zamanında kullanmak ve kullandırmaktır benim derdim, yoksa aldığım onlarca domainden birisi olarak kenarda beklerdi açıkçası...

KONU GÜNCELDİR. Buraya kadar okuduysanız ilk mesajdaki Grafikleri bir kez daha inceleyebilirsiniz

Dizi mevzularından anlayan bir arkadaş düzgün bir tema ve güzel güzel içerikelerle bu domainin parasını rahat rahat çıkarır.

Teklifler dinlenecek, Polemik yaratacak fikirler istenmeyecektir. .net, .org, vd uzantıların sahibi arkadaş burada varsa onlardan da hit rakamları istenecektir:)

iyi olan kazansın

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
mesajlarda düzenleme ya da silme yapamıyorum mod arkadaşlar konuyu silerse sevinirim satış iptaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.