İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google 22 Ocak 2013 tarihli Panda guncellemesini duyurdu.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
An itibariyle türkçe sitelerde gözle görülüp pek bi' değişiklik görülmemektedir. Bir kaç keyword dışında. Herkese bol hit getirmesi dileğiyle.

drokber

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunun bıze ne yararı olcak? PR guncelemesıne az kaldı demı :D seo işlerini artıralım

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bu arada bir diger Turkce forumda bakiyorum "ozgun yaziyorum ama Panda vurdu bizi yine de" diyenler var. Ozgun icerik Panda kriterlerinden sadece bir tanesi, bunun yaninda bir dolu baska kriter var. Ozgun yazidan gelen arti puan pekala baska bir kriter saglanmadigi icin ucup gitmis olabilir. Kisaca Pandayi ozgun icerige indirgemek yanlis. Pandayi bir miktar eksik anliyor olabiliriz bu yuzden onumuzdeki gunlerde Panda algoritmasi nedir ne degildir aciklayaci bir makale yazmayi dusunuyorum iyinet uzerinde.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Özellikle blogspotlarda ve blogspot host sitelerde önemli sıralama değişiklikleri var. Penguen sonrası blogspotlara torpil geçtiği konusunda çok eleştirilmişti. Bununla ilgili bir düzenleme yapmışlar gibi duruyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.