Google Adsence nin Canı Cehenneme :)

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
23 Aralık 2010
Mesajlar
15
Tepki puanı
0
Sevgili dostlar adsence yaklaşık 25 hesabımı banladı. Ne bloglarım gitti. Emek harcamasan hile yapsam eyvallah diyeceğim. Artık bıktım biraz bütce ayırıp PTC sitelrine başladım. Güvenli olanlarını tercih edin sizdede başlayın önerimdir. Ayda 2500$ yatırım yapın 3 ay hiç dokunmayın. sonra her ay 1500 $ çekin. yapanllar var ben yeni başladım. birinci sitemde herkesin kazandığı sitede yatırım yapmaya başladım. 2. sitemde kimse yatırım yapmıyor fazla ama kazandıracağına inanıp ufaktan orayada yatırım yapmaya başladım. kazandıkca netten para kazan sayfasında konu açıp yayımlayacağım takip edin yalan dolan yok.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
25 Eylül 2007
Mesajlar
4,524
Tepki puanı
29
Konum
Ev
Öncelikle 25 hesap açman zaten senin hakkın değil burası yanlış zaten. Birden fazla hesap açamazsın yasak. Onun dışında aylık 2500 doları olan adam zaten kazanacağını üst seviyede kazanıyodur. 2500x3=7500=12.000 TL olsa zaten millet niye yırtsın kendini.

Bunalıp saçma sapan işlere paralarını yatırmışsın bence. 12 bin TL parası olan adam niye gitsin ptc siteleriyle internetten para kazanmayla kafa yorsun. Git bi pc dükkanı aç birazda kredi çek altına araba al kazandığının bi bölümüyle kredini öde bi bölümünüde ye mutlu mesut yaşa kafa yormaya ne gerek var. Bahsettiğin şey 3-5 TL değilki 12 bin TL. Bende bu para olsa zaten gider hem dükkan açar hem kart paylaşım işine girerim 6 aya zaten ev arabam olur.

Kusura bakmada daha adsense demeyi öğrenememişsin 25 hesapla nasıl para kaldırırım derdindesin :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
29 Ocak 2011
Mesajlar
241
Tepki puanı
1
Ayda 2500$ yatırım yapın 3 ay hiç dokunmayın. sonra her ay 1500 $ çekin.
demişin
bu durumda her ay zarar mı etcez .s nerde bizim 1000 $
kar etmemiz gerekmez mi .p bende ptc sistemleri biliyorum ama dediğin tarzda bi sistem görmedim hiçbiyerde.aylık değilde yıllık olmasın o :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
11 Aralık 2010
Mesajlar
1,676
Tepki puanı
50
Konum
Ankara
Niye canı cehenneme olsun ki? Taş atıyorum da kolum mu yoruluyor. :)
 
Geri
Üst