rockaltin' Alıntı:Eğer Efektif CPM m sizinkisi gibi yüksek olsaydı sitemde günlük 800 dolar kazancım olurdu
Size özenmedim desem yalan olur... Benim en yüksek 0,31 en düşük 0,03
Günlük tekil hitim 10.000 ve eşek gibi de içeriğim olmasına rağmen benim Efektif CPM min bu kadar düşük olmasını anlamadım ben... Ayrıca reklamlarda tüm sayfaların en üstünde...
Google büyük sitelerden korkuyor ve bu sebeple gideri düşük hesaplamak için alavere dalavere mi yapıyor acaba???
önemli olan çok gösterim degil ki.günlük 300hitli ingilizce sitemizden 40$ kazandıgımız oluyor.
önemli olan sitene giren hedef kitleli kişilerin çıkan hedef reklamlara tıklaması.
sitenin ana sayfasına reklam kesinlikle koyma.Gösterim sayım düşer diye endişelenme cpm yükselir.
egerki biri alt sayfalarına giriş yaparsa o kişi o konu ile alakalı demektir ve çıkan reklamlara tıklama olasılığı yüksek olur
ben kendimden örnek vereyim.günde 50 kez bu siteye giriş yapıyorum.
www.goblinworkshop.com çıkan bütün reklamlara tıkladım çünkü benim ilgi duydugum alanda çıkıyor hepsi
http://www.zirve100.net/info.php?url=www.goblinworkshop.com sitenin ortalama hitide 15.000 ise bu adam günde en az 500$ kazanıyordur.
kazandıgı para helal olsun sitesi çok çok iyi bir kaynak site.adam ugraşmış yapmış.