İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsense Göre Youtubeden Onaylanılan Adsense Hesabını Istediğimi

erkin0007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
youtube hesabımdan dolayı adsense açmıştım şimdi web sitemdede kullanmak içn reklam birimi oluşturdum ve hesap ayarlarından url yi yolladım ve karşıma çıkan yazı budur.büyük bir mantık hatası yokmu burda biri bana kalın yeri açıklayabilirmi.iyide sitemde boş reklam görünüyo,onaylamadıkları için

Önemli: Başvurunuzun incelenebilmesi için, yeni sürüme geçiş başvurunuzda belirttiğiniz URL'nin bir veya daha fazla web sayfasına reklam kodunuzu yerleştirmeniz gerekir. Başvurunuz onaylanana kadar boş reklamların gösterileceğini unutmayın.
Başvurunuz onaylandıktan sonra, reklam kodunuzu, başka onay gerekmeden istediğiniz web sitesine yerleştirebilirsiniz. Başvurunuz içerikle ilgili nedenlerden dolayı reddedilirse, barındırma sitelerinde reklam göstermeye devam edebilir ve gelecekte yeniden başvuruda bulunabilirsiniz.
Reklam kodunuzu, Reklamlarım sekmesini kullanıp reklam birimleri oluşturarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgiyi AdSense Yardım Merkezi'nde bulabilirsiniz.

ses yalitimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
youtube hesabımdan dolayı adsense açmıştım şimdi web sitemdede kullanmak içn reklam birimi oluşturdum ve hesap ayarlarından url yi yolladım ve karşıma çıkan yazı budur.büyük bir mantık hatası yokmu burda biri bana kalın yeri açıklayabilirmi.iyide sitemde boş reklam görünüyo,onaylamadıkları için

Hocam yeni sürüme geçiş ile belirttikleri şey normal bir adsense hesabına sahip olmak istemeniz şu an sizin sadece youtubedan para kazanma şansınız var.

Kalın çizgiyle belirtilen kısımda ise başvurunuzun kabul edilmesi durumunda normal bi adsense kullanıcısıyla aynı imkanlara sahip olacağınız yazıyo mesela bizim kendi reklam kodlarımızı istediğimiz kadar siteye yerleştirme hakkımız var eğer hesabınız onaylanırsa sizinde böyle bi hakkınız olacak

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.