bende senın gıbı adamlar yuzunden bu gıbı forumlara yazmak ıstemıyorum özel sorunlar varsa öm yazarsın bu arada söyleyım hesabım acıldı bazı kendını bılmeyen adamlar siteme saldırılarda bulunmus bunlar tesbıt edılmiş zarar oranını hesabımdakı paradan aldılar tıklayan şahsıyet emınım burda yazdıklarımı okuyordur merak etmesın kendısınınde google hesabı varsa cok yakında faturasını kesecek google
ne alaka birader,Google yüksek kazançlı hesapları herayın 13ünde banlıyor. Yani insanların haklarını yemekle ilgileniyor.
Google yüksek kazançlı hesapları herayın 13ünde banlıyor. Yani insanların haklarını yemekle ilgileniyor.
Katılıyorum.Dürüst kazancı google asla yemez, yaklaşık 20 ye yakın uyarı yemişimdir 3 yıldır.bi oyun sitemde 200 tıka 1$ alıyorum bende bunu artırmasını biliyorum ama hileye başvurmuyorum.Aylardır sorunsuz şekilde para alıyoruz. Asılsız şeyler söyleyip insanların kafasını karıştırmayın. Google hile yapmadığınız sürece sizi asla banlamıyor.
Katılıyorum.Dürüst kazancı google asla yemez, yaklaşık 20 ye yakın uyarı yemişimdir 3 yıldır.bi oyun sitemde 200 tıka 1$ alıyorum bende bunu artırmasını biliyorum ama hileye başvurmuyorum.
buna kesinlikle katılmıyorum. sonuçta bir programdır, çok karmaşık da olsa veriler vardır ve o verilerin dışına çıkılınca programdan atar.
bunun yanında program kurallarında birçok şey net değildir. google ın anlık politikaları, çizginin dışında gezseniz de sizi program dahilinde tutar. politika değişir, sizi programdan çıkartır. ya da tam tersini yapabilir.
bunun örnekleri sıkça "bu adam hile yapıyor neden banlanmıyor" gibi sorularda da gözükür.
programdan atılmada önemli olan sayfa içerisindeki veriler, metalar, reklam yerleşimleri vs. değildir; reklam tıklamalarıdır.
bunun dışında evet google tek yayıncıya yüksek paralar kazandırmaz, her zaman kazancı bölmekten yanadır. bu da aynı içerikteki siteler, o içeriğe verilen reklamlar vs. göz önüne alınarak, politikaları doğrultusunda çizilir. 3 sıfırlara çıktığınız zaman ya hesaptan siteler dağıtılır ya da adwordse para yatırılır. bu zaten bilinen birşey.
programdan atılmada önemli olan sayfa içerisindeki veriler, metalar, reklam yerleşimleri vs. değildir; reklam tıklamalarıdır.
tavsiyenizi değerlendirip okudum tekrar. benim için değişen birşey olmadı maalesef.
7 farkı kullanıcıların bulmasına gerek yok, çok net siz kurallara uyarsanız banlamaz demişsiniz ben banlar demişim zaten. olayın çıkış yeri orasıydı, diğer yazılanlar size farklı bakış açısı getirmek için yazılan ekstralar..
yineliyorum; adsense kuralları dahilinde bir sayfada kaç adet reklam yayınlayabilirsiniz? siz kaç tane reklam ekleyebiliyorsunuz? 5-6 tane reklam ekleyebilen kaç kişi var? bu riske siz giriyor musunuz? ya da 7 adet reklam koyarak kurallar dahilinde güzel paralar kazanmaya başlasanız rahat eder misiniz ya da ne kadar süre kazanabilirsiniz?
şahsım adına: biz daha bir sayfaya kaç tane reklam konacağını bilmiyoruz, detaylar neyimize
Benim bildiğim ve uyguladığım bir sayfada 2 den fazla adsense banneri yayımlamak.. Buna rağmen ben reklam yayımlamak istediğim sayfalarda sadece 1 banner kullanmaktayım. Ayrıca reklam gösterimlerini takip etmek gerekiyor. Gösterim/Tıklama oranlarını sabit tutmak gerekiyor, ani çıkışlar ve ani inişler risk oluşturuyor. Hem güzel paralar kazanmak için 5-6 veya 7-8 banner yayımlamaktan kim bahsettiki?