İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Adsense ile 1000$ Kazanmanın Püf Noktaları

metindemirr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi benim yaklaşık 7 senedir muhtelif sitelerim oldu.Kendim bizzat google adsense üyesiyim ve sitelerimde sürekli olarak adsense reklamları bulunduruyorum.İtiraf edeyimki,7 yıl sonunda ilk defa geçen ay 100$ para aldım.Yani 7 yılda 100$. Aldık ya birkere,çocuklar gibi sevindim valla ne yalan söyleyeyim.Yani bir para olduğundan değil sadece ilk defada olsa,sitelerimin adam yerine konulduğunu,doğru çalışıldığında ve iyi bir hite sahip olunduğunda çok daha fazlasınıda kazanabileceğimin bir göstergesi oldu.

Bizler 7 yılda 100$’a 100 takla atarken insanlar sitelerinden 1000′lerce dolar kazanıyorlar.Eeee!…Biz nerede hata yapıyoruzki ozaman? Demekki birşeyleri yanlış yapıyormuşuz.Belkide birçok site sahibide aynı dertten muzdariptir.

Bu konuda Adsense Canavarı denilen bir eğitim seti varmış.Bu seti ben almak istiyorum.Hatta sizlerede tavsiye ediyoru.Kullanmadan nasılmı tavsiye ediyorum.Valla birçok forum sitelerinde bununla ilgi çok iddialı tavsiyeler var.En azından beni ikna etmeye yetecek kadar.Eğitim setinin kendi resmi sitesindede bu konu ile ilgili çok çarpıcı detaylar var.Sizlerinde bu bilgileri okuyarak gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.Adsense Canavarı’nın resmi sitesine buradan gidebilirsiniz.

acb-300x252.png

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.